- ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
- Posted
- Διαβάστηκε 1518 φορές
ΠΑΣ Βέροια: Η «ακτινογραφία» του νέου ρόστερ… Ποιες έμειναν, ποιες έφυγαν και τα νέα πρόσωπα
Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της Βέροιας, με το ραντεβού για την πρώτη προπόνηση της χρονιάς να έχει οριστεί για το απόγευμα της Δευτέρας 24 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας.
Η νέα σεζόν βρίσκει την «Βασίλισσα» σε τροχιά ανανεωτικού σχεδιασμού, αλλά και με ξεκάθαρες πρωταγωνιστικές βλέψεις, καθώς η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο κινούνται μεθοδικά στο μεταγραφικό παζάρι για τη θωράκιση του εμψύχου δυναμικού και τη δημιουργία ενός συνόλου που θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα.
Το Μεταγραφικό «Πήγαινε - Έλα»
Η ομάδα προχωρά σε στοχευμένη ενίσχυση, έχοντας ήδη εντάξει στο δυναμικό της, όπως αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, δύο ικανές αθλήτριες:
Μαργαρίτα Αμαραντίδου: Η 26χρονη δεξιά χαφ έρχεται να προσθέσει εμπειρία, ποιότητα και ταχύτητα στη μεσαία γραμμή.
Άννα Λυσσούδη: Η 16χρονη αμυντικός αποτελεί επένδυση για το παρόν και το μέλλον, δυναμώνοντας τα μετόπισθεν.
Οι μεταγραφικές κινήσεις δεν σταματούν εδώ, καθώς έχουν ήδη επιτευχθεί συμφωνίες και με άλλες σημαντικές παίκτριες, οι οποίες αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα για να ανεβάσουν κι άλλο το επίπεδο της ομάδας.
Στον αντίποδα, παρελθόν από τον σύλλογο αποτελούν 7 αθλήτριες που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Πρόκειται για τις: Κωνσταντινοπούλου, Σταφυλίδου, Κατεινά, Αυγουστοπούλου, Μπεκιάρη, Μάρκου και Βάλερι, τις οποίες η ομάδα ευχαρίστησε για την προσφορά τους.
Η «ακτινογραφία» του νέου ρόστερ
Το ευχάριστο για τον προπονητή Γιώργο Σπυριδωνίδη είναι πως ένα σημαντικό μέρος του περσινού κορμού της ομάδας παραμένει αδιάσπαστο, μιας και συνεχίζουν στα κυανέρυθρα οι: Ν. Σπυριδωνίδου, Εξουζίδου, Πετράκη, Σεϊτανίδου, Σωτήρα, Ε. Σπυριδωνίδου, Ελευθεριάδου, Τερζόγλου, Καλαϊτζίδου, Τσαχουρίδου, Καραμούτσα, Καραγιαννίδου, Μπατσίλα, Χρυσαφίδου, Λασκαρίδου, Λαμπριανίδου, Βλάχου, Πολυχρονιάδου, Κόγια και Κυριακούλη.
Η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο σφύριγμα στο Δημοτικό Στάδιο έχει ξεκινήσει, με τις παίκτριες της Βέροιας να ετοιμάζονται να φορέσουν ξανά τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια, έτοιμες να διεκδικήσουν την κορυφή σε μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις!







