ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κρέμασε τα γάντια του ένας παλιός γνώριμος της «Βασίλισσας»

Κρέμασε τα γάντια του ένας παλιός γνώριμος της «Βασίλισσας»

Μια σημαντική ποδοσφαιρική διαδρομή έφτασε στο τέλος της, καθώς ο Παναγιώτης Βοσνιάδης αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση σε ηλικία 36 ετών.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας αποχαιρέτησε τα γήπεδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, πανηγυρίζοντας την άνοδο στην Super League 2 με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, με τον πρόσφατο αγώνα κόντρα στον Πανθρακικό να αποτελεί το «τελευταίο χορό» της καριέρας του.

Στο πλούσιο βιογραφικό του έχει καταγραφεί και το πέρασμά του από τη Βέροια το 2019 έως το 2021. Οι φίλαθλοι της «Βασίλισσας του Βορρά» θυμούνται έναν αθλητή που τίμησε τη φανέλα της ομάδας, αποτελώντας μέρος της σύγχρονης ιστορίας της.

Εκτός από τους «κυανέρυθρους» της Ημαθίας, ο 36χρονος γκολκίπερ έγραψε πολλά χιλιόμετρα στα ελληνικά γήπεδα, φτάνοντας μέχρι τα σαλόνια της Super League με τον Πανιώνιο, ενώ φόρεσε μεταξύ άλλων και τις φανέλες των Ηρακλή, ΑΕΛ, Athens Kallithea, Μακεδονικού, Αγροτικού Αστέρα και Καμπανιακού.