- ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
- Posted
- Διαβάστηκε 808 φορές
Υπό το φως των προβολέων τα κορίτσια της Βέροιας υποδέχονται τον Αίαντα Πυλαίας!
Μια ξεχωριστή ποδοσφαιρική μάχη περιμένει τη γυναικεία ομάδα της Βέροιας, η οποία αύριο Κυριακή (22/3) φιλοξενεί τον δυνατό Αίαντα Πυλαίας στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας στις 18:30, προσφέροντας μια ιδιαίτερη εμπειρία σε παίκτριες και φιλάθλους, καθώς το παιχνίδι θα γίνει υπό το φως των προβολέων. Η αλλαγή ώρας έγινε αναγκαστικά, καθώς το μεσημέρι της ίδιας μέρας θα διεξαχθεί το ματς των πλέι οφ της Γ’ Εθνικής μεταξύ Βέροιας και Αλεξάνδρειας.
Η ομάδα της Πυλαίας αποτελεί έναν από τους πιο υπολογίσιμους αντιπάλους της κατηγορίας, γεγονός που καθιστά το έργο των κοριτσιών της Βέροιας δύσκολο αλλά και άκρως προκλητικό. Μετά την επιστροφή στις νίκες στο πρόσφατο παιχνίδι της Καρδίτσας, η «Βασίλισσα» αναζητά ένα μεγάλο τρίποντο που θα της δώσει ώθηση για το φινάλε της σεζόν.
Η διοίκηση της ομάδας απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους φιλάθλους της Ημαθίας να βρεθούν στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου και να στηρίξουν την προσπάθεια των κοριτσιών. Η παρουσία του κόσμου σε έναν τέτοιο βραδινό αγώνα αναμένεται να αποτελέσει τον "12ο παίκτη" για τη Βέροια.
Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (1ος όμιλος) - 19η αγωνιστική
Κυριακή 22 Μαρτίου 2026
12:30 Ποντιακός Αλεξ/πολης – Ελπίδες Καρδίτσας
15:00 Πανσερραϊκή – Σειρήνες Γρεβενών
15:00 Σκίουροι – Δόξα Δράμας
16:00 ΑΕΛ – Άρης Θεσσαλονίκης
18:30 ΒΕΡΟΙΑ – Αίαντας Πυλαίας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Σειρήνες Γρεβενών 42
2. Άρης Θεσσαλονίκης 34
3. Δόξα Δράμας 33
4. Αίαντας Πυλαίας 31
5. ΒΕΡΟΙΑ 27
6. Πανσερραϊκή 20
7. Νεφέλες Πιερίας 20
8. Ποντιακός Αλεξ/πολης 17
9. ΑΕΛ 13
10. Ελπίδες Καρδίτσας 12
11. Σκίουροι 5







