Βεροιώτης φίλαθλος… για το βιβλίο Γκίνες!

H μεγάλη του αγάπη για τον Π.Α.Ο.Κ. οδήγησε έναν Βεροιώτη φίλαθλο, μαζί με άλλους πέντε συνοπαδούς του, να κάνουν περίπου 12.000 χιλιόμετρα για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα να αγωνίζεται στο μακρινό Καζακστάν με την τοπική Σαχτέρ για το Γιουρόπα Λιγκ!

Ο λόγος για τον Φώτη Κυριακόπουλο (δεύτερος από δεξιά στην φωτο), παλιό μέλος του Σ.Φ. ΒΕΡΟΙΑΣ «Θύρα 4» και του συνδέσμου Π.Α.Ο.Κ. Βέροιας και επί χρόνια πρόεδρο των «Βορείων», ο οποίος παράλληλα τα τελευταία χρόνια είναι οδηγός του πούλμαν του «δικέφαλου» της Θεσσαλονίκης.

Οι έξι αυτοί φίλαθλοι διάνυσαν χιονισμένα όρη και παγωμένη στέπα για να ενισχύσουν την αγαπημένη τους ομάδα, για την οποία δηλώνουν, και εμπράκτως αποδεικνύουν, ότι ζουν και αναπνέουν! 

Χρειάστηκε να καθηλωθούν στο εννιαθέσιο μίνι μπας πολλά… μερόνυχτα, περνώντας ούτε λίγο ούτε πολύ 14 σύνορα και κάνοντας πραγματικά ένα ταξίδι-«οδύσσεια»!

Η διαδρομή τους ξεκίνησε από Θεσσαλονίκη και κινήθηκαν μέσω Βουλγαρίας, Ρουμανίας, Μολδαβίας, Ουκρανίας και Ρωσίας για να φτάσουν στο Καζακστάν τα ξημερώματα της Πέμπτης και να επιστρέψουν αμέσως μετά τον αγώνα.

Ο 45χρονος Φώτης Κυριακόπουλος από τη Βέροια ήταν ο αρχηγός αποστολής και συνεπιβάτες του ήταν οι Γιώργος Τοπαλίδης 59 ετών, Γιώργος Στεφανίδης 45 ετών, Κώστας Λουκάκης 35 ετών, Τάσος Μαυρίδης 23 ετών και Τάσος Ασλάνης 33 ετών.

Πλέον μπορούν να ελπίζουν βάσιμα ότι θα καταγραφούν στο βιβλίο Γκίνες!!