ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Η μάχη της ανόδου στον δεύτερο όμιλο των μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική (πίνακας)

Μαίνεται η μάχη για τα τρία (συν ένα) εισιτήρια προβιβασμού, στο μίνι πρωτάθλημα του δευτέρου ομίλου των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Τέσσερις τουλάχιστον ομάδες παλεύουν για την κατάληψη μιας εκ των τριών πρώτων θέσεων του βαθμολογικού πίνακα, που οδηγούν απευθείας στη Γ’ Εθνική, ενώ είναι αρκετά πιθανό και η τέταρτη θέση του ομίλου να δώσει ένα επιπλέον εισιτήριο ανόδου.

Μετά από τρεις αγωνιστικές, η Βέροια φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με επτά βαθμούς, αλλά και ένα ματς περισσότερο από τις τρεις ομάδες που ακολουθούν και συγκεκριμένα τον Ηρακλή Θερμαϊκού (6), τον ΠΑΟΚ Δυτικού (6) και τον Ερμή Εξοχής (4).

Οι υπόλοιπες τρεις ομάδες του ομίλου, ο ΠΑΟΝΕ Επταλόφου, η Νίκη Πολυγύρου και ο Μέγας Αλέξανδρος Αετού, δεν δείχνουν να μπορούν να παλέψουν για την άνοδο, ιδιαίτερα οι δύο τελευταίες που δεν έχουν πάρει ακόμα βαθμό μετά από τρία ματς.

Η Κυριακάτικη (25/05) τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, δεν αποκλείεται να ξεκαθαρίσει κάπως τα πράγματα, με τη Βέροια να αγωνίζεται στον Πολύγυρο, τον Ηρακλή Θερμαϊκού στο Δυτικό και τον Ερμή Εξοχής στην Επτάλοφο Κιλκίς.

Δείτε παρακάτω τον πίνακα με τα παιχνίδια που υπολείπονται στον δεύτερο όμιλο και κάντε τους υπολογισμούς σας: