ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Το πρωί αποφασίζουν και... ορίζουν!

Ες σήμερον τα σπουδαία αναφορικά με την τύχη της 11ης αγωνιστική της Super League, με την ΕΠΟ να αποφασίζει τη διεξαγωγή των αναμετρήσεων και ανακοινώνουν τα ονόματα των διαιτητών.

Αίσιο τέλος φαίνεται πως θα έχει το… σήριαλ του ορισμού των αναμετρήσεων της 11ης αγωνιστικής της Super League. Αργά το βράδυ της Τετάρτης έγινε γνωστό πως το πρωί της Πέμπτης η Λίγκα θα αποστείλει επιστολή στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με την οποία θα ζητά τη μη αναβολή της αγωνιστικής.

Με το που θα φτάσει στην ΕΠΟ το έγγραφο του Συνεταιρισμού, θα συνεδριάσει η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας, η οποία κι αναμένεται να επικυρώσει την απόφαση για διεξαγωγή κανονικά της 11ης αγωνιστικής, όπως αυτή είχε οριστεί από τις 14 Νοεμβρίου από τη Super League.

Όλα δείχνουν, λοιπόν, πως μέχρι το μεσημέρι θα έχει γίνει γνωστή η οριστικοποίηση της τέλεσης των αγώνων, μιας και υπάρχει και η γνωστή δέσμευση για ορισμό διαιτητών 48 ώρες πριν από την έναρξη των παιχνιδιών.

Θυμίζουμε πως η 11η αγωνιστική ξεκινά (βάσει της απόφασης της περασμένης Παρασκευής από τη Λίγκα) στις 3 μ.μ. του Σαββάτου 22 Νοεμβρίου με την αναμέτρηση Πλατανιά – Πανιωνίου στο γήπεδο των Περιβολίων.

Ως εκ τούτου, προκειμένου να μην υπάρχουν προβλήματα με το 48ωρο, ο διαιτητής, οι βοηθοί και ο τέταρτος του αγώνα των Χανίων θα πρέπει να έχουν ενημερωθεί αρμοδίως μέχρι τις 3 μ.μ. της Πέμπτης.

Πηγή: sentragoal.gr