ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Εν αναμονή της απόφασης για επανέναρξη

Την Τετάρτη ή το αργότερο μέχρι την Πέμπτη το πρωί θα γνωρίζουμε αν τελικά θα γίνει σέντρα στα γήπεδα της Football League και της Superleague, καθώς με απόφαση της ΕΠΟ τα πρωταθλήματα έχουν διακοπεί με αφορμή τον βάναυσο ξυλοδαρμό του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ Χριστόφορου Ζωγράφου.

Στις μέρες που ακολούθησαν το κλίμα ανάμεσα στις ΠΑΕ δεν είναι και το καλύτερο δυνατό, με αποτέλεσμα το ΔΣ που ήταν προγραμματισμένο για την Τετάρτη (19/11) να αναβληθεί.

Η Superleague πάντως δεν έμεινε ανενεργή και ζήτησε με έγγραφο που απέστειλε στα μέλη της (ΠΑΕ) να υπογράψουν ένα κείμενο που καταδικάζει τη βία και ζητά από τα ΜΜΕ να απέχουν από δημοσιεύματα και ρεπορτάζ που οδηγούν στη στοχοποίηση διαιτητών.

ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΕ ΠΑΟΚ αρνήθηκαν να υπογράψουν ένα τέτοιο χαρτί, κάνοντας λόγο για φίμωση σε όσους θέλουν να καταγγείλουν τα κακώς κείμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μέσα σε όλα ήρθε και η παραίτηση του Χιού Ντάλας από τον ορισμό διαιτητών. Η συγκεκριμένη ενέργεια προκάλεσε κι άλλες αντιδράσεις στα μέλη του συνεταιρισμού, ο οποίος φαίνεται πως έχει χωριστεί σε διάφορα στρατόπεδα.

Έτσι έχει ενδιαφέρον να δούμε τι αποφάσεις θα παρθούν τις επόμενες ώρες και αν θα γίνει σέντρα το Σαββατοκύριακο που έρχεται. Μην ξεχνάμε πως διαθέσιμες ημερομηνίες δεν υπάρχουν σε ένα ούτως ή άλλως "πιεσμένο" πρόγραμμα.