- ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
- Posted
- Διαβάστηκε 825 φορές
Super League: Αυτά ζητήθηκαν από τις ΠΑΕ
Η διοργανώτρια αρχή απέστειλε έγγραφο τριών σημείων στα μέλη της προκειμένου να αποσπάσει τη συγκατάθεση και τη υπογραφή τους.
Μια επιστολή που προκάλεσε αντιδράσεις απέστειλε στις ΠΑΕ – μέλη της η Super League ζητώντας από τις διοικήσεις τους να συμφωνήσουν με όσα αναφέρονται προσυπογράφοντας τα τρία σημεία που συμπεριλαμβάνονται στο έγγραφο.
Αναλυτικά στο κείμενο που εστάλη επισημαίνεται: «H Super League από την πρώτη στιγμή καταδίκασε τη δολοφονική επίθεση κατά του Αντιπροέδρου της Κ.Ε.Δ. κ. Ζωγράφου. Τα μέλη της Super League κάνουν έκκληση προς την Ελληνική Δικαιοσύνη να επιληφθεί άμεσα της υπόθεσης και να αποκαλύψει το συντομότερο δυνατό τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς της δολοφονικής ενέργειας. Τα μέλη της Super League στα πλαίσια της εκτόνωσης του κλίματος δεσμεύονται να απέχουν από οποιαδήποτε πράξη ή δήλωση που θα επιβαρύνει το κλίμα σε σχέση με την Ελληνική Διαιτησία και καλούν τα Μ.Μ.Ε. να απέχουν από δημοσιεύματα και ρεπορτάζ που οδηγούν στη στοχοποίηση διαιτητών».
Σχετικά Άρθρα
-
ΠΑΣ Βέροια: Κάλεσμα για το εντός έδρας ντεμπούτο με Νεφέλες – Διαθέσιμα τα διαρκείας -
Νίκη Αγκαθιάς: Διπλή ενίσχυση με Παναγιωτόπουλο και Θυμιόπουλο – Φιλικό τεστ για την Κ16 -
Α’ ΕΠΣΗ: Επικίνδυνες έξοδοι για τους πρωτοπόρους και μάχες με ενδιαφέρον σε όλα τα γήπεδα -
Από τη Βέροια... στο «Μακεδονία Palace»: Ο Δημήτρης Τσιαουσκόγλου κούρεψε τους διεθνείς μας



