
- ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
- Posted
- Διαβάστηκε 727 φορές
Super League: Αυτά ζητήθηκαν από τις ΠΑΕ
Η διοργανώτρια αρχή απέστειλε έγγραφο τριών σημείων στα μέλη της προκειμένου να αποσπάσει τη συγκατάθεση και τη υπογραφή τους.
Μια επιστολή που προκάλεσε αντιδράσεις απέστειλε στις ΠΑΕ – μέλη της η Super League ζητώντας από τις διοικήσεις τους να συμφωνήσουν με όσα αναφέρονται προσυπογράφοντας τα τρία σημεία που συμπεριλαμβάνονται στο έγγραφο.
Αναλυτικά στο κείμενο που εστάλη επισημαίνεται: «H Super League από την πρώτη στιγμή καταδίκασε τη δολοφονική επίθεση κατά του Αντιπροέδρου της Κ.Ε.Δ. κ. Ζωγράφου. Τα μέλη της Super League κάνουν έκκληση προς την Ελληνική Δικαιοσύνη να επιληφθεί άμεσα της υπόθεσης και να αποκαλύψει το συντομότερο δυνατό τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς της δολοφονικής ενέργειας. Τα μέλη της Super League στα πλαίσια της εκτόνωσης του κλίματος δεσμεύονται να απέχουν από οποιαδήποτε πράξη ή δήλωση που θα επιβαρύνει το κλίμα σε σχέση με την Ελληνική Διαιτησία και καλούν τα Μ.Μ.Ε. να απέχουν από δημοσιεύματα και ρεπορτάζ που οδηγούν στη στοχοποίηση διαιτητών».
Σχετικά Άρθρα
-
Οι διαιτητές της πρεμιέρας στη Γ’ Εθνική: Ποιοι "σφυρίζουν" Βέροια και Αλεξάνδρεια
-
Η Νάουσα ξεκινά την πορεία προς την κορυφή με τρεις ισχυρούς "πυλώνες"!
-
Δύσκολη εκκίνηση για τη “Βασίλισσα” – Η επόμενη μέρα μετά τον αποκλεισμό
-
Ολοκληρώθηκε η 2η φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών – Οι ομάδες που προκρίθηκαν