ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ματαίωση στην… αναβολή των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων;

Στη σέντρα είναι πολύ πιθανόν να βρεθούν και πάλι τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και η απόφαση της ΕΠΟ για αναβολή, μετά την πρόσφατη δολοφονική επίθεση στον Χριστόφορο Ζωγράφο, να ματαιωθεί.

Οι εξελίξεις αναμένονται μέχρι την Πέμπτη και η αίσθηση που υπάρχει τόσο στις ομάδες όσο και γενικά στους κύκλους του ποδοσφαίρου είναι ότι τα πρωταθλήματα θα γίνουν κανονικά, παρά το γεγονός ότι τα αιτήματα της ΕΠΟ δεν ικανοποιήθηκαν.

«H πολιτεία και οι ΠΑΕ να διασφαλίσουν τη λήψη άμεσων μέτρων με στόχο την προστασία των εμπλεκομένων, με οποιαδήποτε ιδιότητα, στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Στην ίδια κατεύθυνση, η ΕΠΟ θα αναμένει και τις αποφάσεις των προέδρων και ιδιοκτητών των ΠΑΕ των δύο Επαγγελματικών Λιγκών» ανέφερε η απόφαση της ελληνικής ομοσπονδίας. Η Football League θα συνεδριάσει σήμερα, κάτι ανάλογο θα πράξει αύριο η Super League με την παρουσία μάλιστα των ιδιοκτητών των 18 ΠΑΕ και οι πιέσεις που θα ασκηθούν προς την πλευρά της Ομοσπονδίας θα είναι έντονες προς την κατεύθυνση να γίνουν κανονικά τα πρωταθλήματα.

Κενές ημερομηνίες δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα, η Nova δεν θέλει αναβολή, ασχέτως αν δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι η Super League δεν ευθύνεται για την απόφαση και το συνδρομητικό θα πρέπει να στραφεί κατά της Ομοσπονδίας και όλες οι ενδείξεις συγκλίνουν στο ότι την Πέμπτη η ΕΠΟ θα αποφασίσει να ορίσει διαιτητές για τους αγώνες. Απόφαση που μόνο με φιάσκο θα μοιάζει.

Πηγή: sentragoal.gr