- ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
- Posted
- Διαβάστηκε 1456 φορές
Ημαθιώτικη "εκπροσώπηση" στο επικό ματς Αγγλίας - Ελλάδας!
Ημαθιώτικη «εκπροσώπηση» υπήρξε στο θρυλικό «Γουέμπλεϊ» και πιο συγκεκριμένα στο επικό ματς Αγγλίας - Ελλάδας, όπου η Εθνική μας πήρε μια ιστορική νίκη με 1-2!
Στην κερκίδα των Ελλήνων φιλάθλων το παρών έδωσε ο πρόεδρος των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Αλεξάνδρειας, Κώστας Μαστοροδήμος (φωτο), ο οποίος είναι μέλος του «Γαλανόλευκου Φάρου», που ακολουθούν παντού την Εθνική μας ομάδα.
Ο Κ. Μαστοροδήμος πανηγύρισε μαζί με τους υπόλοιπους φιλάθλους της Εθνικής, την τεράστια νίκη της «γαλανόλευκης», η οποία ήταν αφιερωμένη στον ποδοσφαιριστή Τζορτζ Μπάλντοκ που έφυγε το προηγούμενο βράδυ από την ζωή.
* Παρών στις κερκίδες του "Γουέμπλεϊ" ήταν και ο δήμαρχος Π. Φαλήρου κ. Γιάννης Φωστηρόπουλος (στην φωτο κάτω δεξιά από τον κ. Μαστοροδημο), ο οποίος έχει καταγωγη απο το Ζερβοχώρι Ημαθίας.
Σχετικά Άρθρα
-
Πλούσιο φωτορεπορτάζ από τη φιλική νίκη της "Βασίλισσας" επί της ΜΠΑΜ FC -
Οι δηλώσεις των προπονητών από το φιλικό ματς της ΒΕΡΟΙΑΣ με την ΜΠΑΜ FC -
Βέροια – ΜΠΑΜ FC 1-0: Φιλική νίκη που άξιζε με γκολ στο φινάλε του Ντοκάι! -
Μεταγραφική ενίσχυση και ανανεώσεις με τα δικά της παιδιά για την Α.Ε.Κ. Καμποχωρίου



