ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Η ποδοσφαιρική ομάδα του ΣΕΠΕ Ημαθίας συμμετείχε στα «25α Ακριτιδεια 2024»

Η ποδοσφαιρική ομάδα του ΣΕΠΕ Ημαθίας συμμετείχε για 25η χρονιά, στο 25ο Πανελλήνιο – Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Συλλόγων Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, με την ονομασία, «25α Ακριτιδεια 2024», που διεξήχθη στην όμορφη και φιλόξενη πόλη της Καβάλας.

Φέτος ο θεσμός του πρωταθλήματος ήταν αφιερωμένος στα 50 χρόνια της τουρκικής εισβολής και κατοχής της Κύπρου.

Η ομάδα της Ημαθίας με μία νίκη (Ροδόπη – Ημαθία 0-1) και δύο ήττες (Ημαθία-Λάρισα 1-3 και Λεμεσός Κύπρου-Ημαθία 6-1) δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση καθότι κληρώθηκε σε έναν από τους πιο δύσκολους ομίλους διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Δεν είναι τυχαίο πως και οι δύο ομάδες του ομίλου προχώρησαν έως τον τελικό η μεν Λάρισα στον ημιτελικό αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Ξάνθη με σκορ 4-2, κ.α. 2-2, η δε Λεμεσός Κύπρου ήταν η μία από τις δύο ομάδες του τελικού (Ξάνθη-Λεμεσός Κύπρου 3-2).

Πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχθηκε η ομάδα της Ξάνθης. Συγχαρητήρια αξίζουν στον Σ.Ε.Π.Ε. Καβάλας, τη Δ.Ο.Ε. και την Π.Ο.Ε.Δ. για την οργάνωση ενός εξαιρετικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαιρικού Σ.Ε.Π.Ε., με την ονομασία ΑΚΡΙΤΙΔΕΙΑ.

Στην αποστολή της ομάδας συμμετείχαν: Γκατζούφας Δημήτριος (προπονητής), Γκόγκος Νικόλαος (παίκτης και προπονητής), Χαιριστανίδης Ελευθέριος, Ορφανίδης Ιωάννης, Βασιλείου Αντώνιος, Λάντζος Θωμάς, Τσιούχας Δημήτριος, Θεοδώρου Γεώργιος, Κωστίκας Μιχάλης, Καραγιώργος Νικόλαος, Γουργούρης Δημήτριος, Γκάνιος Δημήτριος, Πετούλιας Νικόλαος, Καραμούσας Γεώργιος, Πρωτογέρης Ηλίας, Αναστασιάδης Ιωάννης, Πανταζόπουλος Αριστοτέλης (Τέλης), Νικολαΐδης Γεώργιος, Αδαμόπουλος Νικόλαος, Κουκλανιώτης Αναστάσιος, Τζαλίλης Δημήτριος, Καιλόγλου Χαράλαμπος.

Για ακόμα μια χρονιά μέσα από την εν λόγω διοργάνωση συναντηθήκαμε με 500 περίπου εκπαιδευτικούς και φίλους από την Ελλάδα και την Κύπρο, δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις για να σφυρηλατήσουμε τις σχέσεις συναδελφικότητας, φιλίας, αλληλεγγύης, αλληλοκατανόησης, στο πλαίσιο του «ευ αγωνίζεσθε» και της «ευγενούς άμιλλας».

Το ποδόσφαιρο εξάλλου είναι η αφορμή, το αντάμωμα ο σκοπός και η κάθε πόλη διοργάνωσης ο προορισμός μας.

Τα 26α “Ακριτίδεια” αποφασίστηκε να διεξαχθούν το 2025 στην Αγία Νάπα στην Κύπρο.

Θα ήταν παράλειψη εκ μέρους της ομάδας αν δεν ευχαριστήσουμε το Δ.Σ.του Σ.Ε.Π.Ε.Ημαθίας για τη στήριξη προς την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ. Καλαϊτζίδη Κων/νο και τον Δήμαρχο Βέροιας Βοργιαζίδη Κων/νο για την αμέριστη στήριξη και υποστήριξη στην ομάδας μας.

Ευχόμαστε σε όλους σας ένα όμορφο, ευχάριστο και καλό καλοκαίρι.