ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Εκλογές στην ΕΠΟ: Ο καυγάς για το ποιος ελέγχει το μαγαζί, η φασαρία που είναι για τον έλεγχο της διαιτησίας και μία Εθνική που είναι προτεραιότητα, και όχι… αναγκαίο κακό!

Την εθνική ομάδα, θα έπρεπε το ελληνικό ποδόσφαιρο, να την έχει πάνω από οτιδήποτε άλλο. Αυτή μας χάρισε τη μεγαλύτερη επιτυχία όλων των εποχών, με την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το 2004. 

Αλλά δεν φαίνεται να αποτελεί προτεραιότητα ούτε της νέας διοίκησης, η επόμενη μέρα της ομάδας. Ο νέος προπονητής, που θα έπρεπε να γινόταν η αναζήτησή του ήδη, από την επόμενη μέρα του αποκλεισμού στην Τιφλίδα, δεν έχει βρεθεί και αρχίζουμε τα παιχνίδια τον Σεπτέμβριο, στο επόμενο Nations League.

Στην ήττα από τη Γερμανία, η ομάδα έπαιξε καλά. Χάσαμε όμως την ευκαιρία, να έχουμε το νέο προπονητή στον πάγκο, για να βγάλει συμπεράσματα. Όλα αυτά, γιατί η ΕΠΟ έχει διοίκηση που θα αλλάξει σε λίγες εβδομάδες με νέο πρόεδρο τον υιό Γκαγκάτση, με συμμαχία ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, αφού η ΑΕΚ έχασε την πλειοψηφία των Ενώσεων. Και φυσικά, πάντα το ενδιαφέρον της διοίκησης και όποιου έχει τον έλεγχο του μαγαζιού που λέγεται Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, είναι το να ελέγχει και την διαιτησία. 

Είναι αστείο, που καταντάει ενοχλητικό. Η FIFA και η UEFA μας έχουν εδώ και καιρό αφήσει στην τύχη μας και αν υπήρχε τσίπα, κάποιος θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί, όταν ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας είπε πρόσφατα που βρέθηκε στην Αθήνα για τον τελικό του Conference League, πως «η Ελλάδα είναι ένα υπέροχο μέρος φτάνει να μην είσαι διαιτητής»!

Διαβάστε περισσότερα...