ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Λύγισε στο φινάλε η Εθνική στη Γερμανία

Την ήττα γνώρισε η Εθνική Ελλάδος με 2-1 στη φιλική αναμέτρηση με τη Γερμανία.

Η γαλανόλευκη έκλεινε καλά τους χώρους και δεν επέτρεπε στους γηπεδούχους να αναπτυχθούν και να γίνουν απειλητικοί για την εστία του Βλαχοδήμου. Προσπάθησε να φτάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία και στο 33ο λεπτό πήρε το προβάδισμα όταν ο Νόιερ δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη μπάλα μετά από σουτ του Τζόλη από το ύψος της περιοχής και ο Μασούρας πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπαλα στα δίχτυα για το 0-1. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου η Εθνική θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματα της αλλά η προσπάθεια του Παυλίδη πέρασε άουτ.

Οι Γερμανοί μπήκαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, πίεσε την ελληνική άμυνα και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 56ο λεπτό με πλασέ του Χάβερτς από το ύψος του πέναλτι. Οχτώ λεπτά αργότερα ο Τζόλης έχασε μεγάλη ευκαιρία να βάλει ξανά τη γαλανόλευκη μπροστά στο σκορ αλλά η προσπάθεια του σταμάτησε στο Νόιερ. Οι γηπεδούχοι πίεσαν και κυνήγησαν το δεύτερο γκολ, το οποίο ήρθε στο 89ο λεπτό όταν μετά από σέντρα από τα δεξιά και απομάκρυνση του Μαυροπάνου, ο Γκρος έπιασε ένα εντυπωσιακό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

 Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Γερμανία: Νόιερ, Κίμιχ (69' Χένριχς), Ρίντιγκερ (69' Σλότερμπεκ), Τα, Μίτελσταντ (46' Ράουμ), Άντριχ (69' Γκρος), Κρόος, Μουσιάλα, Γκιουντογκάν (69' Φούλριχ), Βιρτς (46' Σανέ), Χάβερτς.

Ελλάδα: Βλαχοδήμος (78' Αθανασιάδης), Ρότα, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Γιαννούλης, Σιώπης, Μάνταλος (78' Κουρμπέλης), Μασούρας (68' Δουβίκας), Μπακασέτας (68' Μπουχαλάκης), Τζόλης, Ιωαννίδης (10' Παυλίδης).

Πηγή: metrosport.gr