ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τι προτείνει η ΕΠΟ για τα εισιτήρια του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος

Η συζήτηση γύρω από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετούς μήνες και συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό σε ένα πραγματικό… σίριαλ.

Την Τρίτη 14/5 αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύσκεψη για τους όρους διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στην ΕΠΟ. Σε αυτήν εκτός από εκπροσώπους των δύο φιναλίστ έχει κληθεί ο δήμαρχος Βόλου, Αχ. Μπέος, η τοπική αστυνομική διεύθυνση, αλλά και η ΔΕΑΒ.

Εκεί η ΕΠΟ αναμένεται να παρουσιάσει την πρότασή της για το ενδεχόμενο παρουσίας φιλάθλων στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Προτεραιότητα της Ομοσπονδίας αποτελεί να μοιραστούν ισόποσα τα εισιτήρια που θα δοθούν σε όλες τις ενδιαφερόμενες πλευρές και το πρώτο σενάριο κάνει λόγο για 600 φιλάθλους στο γήπεδο του Βόλου.

Ειδικότερα, η πρόταση θα είναι, οι δύο φιναλίστ, Παναθηναϊκός και Άρης να πάρουν από 200 εισιτήρια, ενώ για τις υποχρεώσεις της η ΕΠΟ αναμένεται να πάρει τον ίδιο αριθμό.

Ο λόγος για το συγκεκριμένο νούμερο είναι αρχικά η απουσία των καμερών και των απαραίτητων συστημάτων που απαιτούνται στα ελληνικά γήπεδα, ενώ και η Αστυνομία εμφανίζεται αντίθετη σε ενδεχόμενη παρουσία περισσότερων φιλάθλων.

filathlos.gr