ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τραγούδι στη μνήμη του Άλκη με την "υπογραφή" του Κώστα Τουρνά

Ακόμη μια μαύρη μέρα και διπλά δύσκολη ξημέρωσε για την οικογένεια του Άλκη Καμπανού, αφού σήμερα ο αδικοχαμένος νέος θα γιόρταζε τα γενέθλιά του. Έτσι, για να τιμήσουν την μνήμη του ο Κώστας Τουρνάς και ο Δημήτρης Τσοπανέλλης δημιούργησαν ένα νέο τραγούδι για να μην ξεχαστεί ποτέ!

Μάλιστα, οι δημιουργοί του τραγουδιού συνόδευσαν τη κυκλοφορία του και με μια σχετική ανακοίνωση, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Σήμερα 8 Απριλίου 2024 ο Άλκης, η οικογένεια και οι φίλοι του θα γιόρταζαν τα 21α γενέθλιά του... Τιμούμε τη μνήμη του παιδιού μας, του αδερφού μας δημοσιοποιώντας ένα συγκλονιστικό τραγούδι.

Ήταν πριν από περίπου 26 μήνες, τον Φεβρουάριο του 2022, όταν η Δομή 1ης Φεβρουαρίου 2022 - Εις το Όνομα του Άλκη βρισκόταν ακόμη στο μυαλό και στην καρδιά μας, ζητήσαμε από έναν μεγάλο καλλιτέχνη και Άνθρωπο, τον Κώστα Τουρνά, να γράψει ένα τραγούδι για τον Άλκη. Χωρίς καν να τον γνωρίζουμε προσωπικά. Γνωρίζαμε όμως το ταλέντο του και το πόσο ευαισθητοποιημένος είναι...»

Μέσα σε 24 ώρες έγραψε και μας έστειλε τους συγκλονιστικούς στίχους του: «"Ο Άλκης είμαι". Όλο αυτό το διάστημα έχουμε κάνει σημαία μας τον προτελευταίο στίχο γιατί μας εκφράζει απόλυτα: "Ο Άλκης είμαι και μπορώ, μέσα από σένα πια να ζω, αρκεί να ξέρεις, να μιλάς, να σου μιλάω..."» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Έφτασε λοιπόν η ώρα, οι στίχοι, που γράφτηκαν τον Φεβρουάριο του 2022, λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία του Άλκη, να μελοποιηθούν και να τραγουδηθούν.

Πηγή: metrosport.gr