ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Βόμβα: "Κινδυνεύει με αποκλεισμό από το EURO η εθνική Τουρκίας"

Τα επεισόδια που έγιναν στο πρόσφατο Τράμπζονσπορ – Φενέρμπαχτσε φαίνεται πως δημιουργούν αλυσιδωτές αντιδράσεις στο τουρκικό ποδόσφαιρο, με δημοσιογράφο της χώρας να υποστηρίζει πως κινδυνεύει η εθνική Τουρκίας να μείνει εκτός Euro αν αποδειχτεί πως υπήρχε πολιτική παρέμβαση στην ομοσπονδία της χώρας.

Ο Μαχμούντ Ρζάιεφ, αποκαλύπτει πως πιθανή αποχώρηση της Φενέρ από το εγχώριο πρωτάθλημα θα έχει ως αποτέλεσμα να διεξαχθεί έρευνα από την UEFA και αν τα αποτελέσματα αυτής φανερώσουν πολιτική παρέμβαση στην τουρκική Ομοσπονδία τότε μία από τις κυρώσεις θα είναι να αποκλειστεί η εθνική ομάδα της χώρας από το προσεχές Euro, στο οποίο θα είναι στον ίδιο όμιλο με την Ελλάδα, αν η εθνικής μας προκριθεί.

«Σε περίπτωση αποχώρησης της Φενέρμπαχτσε από το πρωτάθλημα θα αρχίσει μεγάλη έρευνα από την UEFA. Αν μέσα από αυτή αποδείξουν ότι έγινε πολιτική παρέμβαση στην τουρκική ομοσπονδία, θα επιβληθούν σοβαρές κυρώσεις.

Μία από αυτές θα μπορούσε να ήταν και ο αποκλεισμός της εθνικής ομάδας της χώρας από το Euro 2024. Η τουρκική Super League τελεί υπό αυστηρή παρακολούθηση και τα πάντα μπορούν να συμβούν ανά πάσα στιγμή», ανέφερε χαρακτηριστικά, μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ο Τούρκος δημοσιογράφος.

πηγή: filathlos.gr