ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Μπορούσε τη νίκη η Εθνική, έμεινε στο 1-1 στην Φινλανδία

Το καταπληκτικό γκολ του Καρέλη στο 24’ δεν ήταν αρκετό να δώσει τη νίκη στην Εθνική Ελλάδας, η οποία έμεινε στο 1-1 με την Φινλανδία και χωρίς νίκη μετά από δύο παιχνίδια για τα προκριματικά του Euro 2016.

Ισοφάρισε ο Χούρμε στο 55’ για τους Φιλανδούς, που έπρεπε να παίζουν με δέκα παίκτες από το 13’, λόγω του πολύ σκληρού μαρκαρίσματος του Χετεμάι στον Βύντρα. Την Τρίτη στο Φάληρο το τρίτο ματς με την Βόρειο Ιρλανδία.

Η Εθνική Ελλάδας προηγήθηκε στο σκορ στο 24’ με την γκολάρα του Καρέλη. Στο ντεμπούτο του στην Εθνική, ο φορ του Παναθηναϊκού έπιασε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, δίνοντας το προβάδισμα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ο Ταχτσίδης στο 8’ και ο Μανιάτης στο 43’ απείλησαν δύο φορές για την ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι, αλλά δεν ήρθε άλλο γκολ. Οι Φιλανδοί ισοφάρισαν σε 1-1 στο 55’ με το σουτ του Χούρμε στην κίνηση μέσα από την περιοχή και μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι.

Η Εθνική απείλησε στο 72’ με την κεφαλιά του Παπασταθόπουλου, στο 82’ με το σουτ του Ταχτσίδηκαι στο 86’ με εκείνο του Τοροσίδη, αλλά δυστυχώς δεν ήρθε το γκολ που ζητούσαμε και έτσι είμαστε υποχρεωμένοι να νικήσουμε το ματς της Τρίτης με την Βόρειο Ιρλανδία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: Μαένπα, Αρκίβουο, Μοϊσάντερ, Τοΐβιο, Χούρμε, Σπαρβ, Ρίσκι (88’ Ταΐνιο), Ερεμένκο, Ρινγκ, Χετεμάι (46’ Χαμαλάινεν), Πούκι (80’ Ποχανπάλο).

ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης, Βύντρα, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Τοροσίδης, Μανιάτης, Ταχτσίδης, Σάμαρης, Αθανασιάδης (84’ Μήτρογλου), Καρέλης (81’ Σαμαράς), Μαυρίας (70’ Μόρας).