ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Νέα Ακαδημία Κοριτσιών της ΑΕΚ Βέροιας

Την δημιουργία νέας ακαδημία κοριτσιών ανακοίνωσε η ομάδα της ΑΕΚ Βέροιας.

Αναλυτικά αναφέρει:

Αγαπητοί γονείς και νεαρές αθλήτριες,

Με χαρά και ενθουσιασμό ανακοινώνουμε τη δημιουργία της Νέας Ακαδημίας Κοριτσιών της ΑΕΚ Βέροιας! Είμαστε υπερήφανοι που ξεκινάμε αυτό το σημαντικό ταξίδι με σκοπό να προσφέρουμε στις νεαρές αθλήτριες μια ολοκληρωμένη εμπειρία στο ποδόσφαιρο και να αναπτύξουμε το ταλέντο τους.

Η ΑΕΚ Βέροιας αναζητά νέα κορίτσια ηλικίας 8-12 ετών που αγαπούν το ποδόσφαιρο και επιθυμούν να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους σε ένα θετικό και φιλικό περιβάλλον. Η ακαδημία μας θα προσφέρει εξειδικευμένη εκπαίδευση από έμπειρους προπονητές, ενώ θα δίνει έμφαση στην ανάπτυξη των αθλητικών ικανοτήτων, την καλλιέργεια του ομαδικού πνεύματος και τη διασφάλιση μιας θετικής αθλητικής εμπειρίας.

Στόχος μας είναι η δημιουργία μιας δεύτερης ομάδας γυναικών Β' της ΑΕΚ, η οποία θα συμμετέχει σε πρωταθλήματα και θα ανταγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο. Αυτή η πρωτοβουλία σηματοδοτεί τη δέσμευσή μας στην ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου και στην παροχή ευκαιριών στις νεαρές αθλήτριες να φτάσουν στο υψηλότερο αγωνιστικό επίπεδο.

Εάν είστε γονείς που επιθυμούν να δώσουν στα παιδιά τους την ευκαιρία να αναπτύξουν τις αθλητικές τους ικανότητες σε ένα ποιοτικό περιβάλλον, ή εάν είστε νεαρές κοπέλες που έχετε πάθος για το ποδόσφαιρο και επιθυμείτε να μάθετε και να εξελίξετε τις δεξιότητές σας, σας καλούμε να γίνετε μέρος της οικογένειας της ΑΕΚ Βέροιας.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας.

Με εκτίμηση, ΑΕΚ Βέροιας

Πληροφορίες

Γιώργος Σπυριδωνιδης 697 178 5730

Μαρία Δεδίνη 697 776 8754