ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Άτυχος ο Ημαθιώτης Δημήτρης Μάνος!

Άτυχος στάθηκε ο Ημαθιώτης ποδοσφαιριστής των Χανίων, Δημήτρης Μάνος.

Ο 29χρονος επιθετικός, αποχώρησε τραυματίας από το 7ο λεπτό του αγώνα της ομάδας του με τον Διαγόρα, καθώς έσπασε την μύτη του πέφτοντας σε διαφημιστική πινακίδα!

Τα Χανιά με ανακοίνωση που εξέδωσαν, ευχήθηκαν καλή ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή τους και ευχαρίστησαν το προσωπικό του νοσοκομείου για τις υπηρεσίες του.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις πιο θερμές ευχαριστίες της προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων “Αγ. Γεώργιος” και προσωπικά προς τους εξαίρετους επιστήμονες, Μαρία Βρέντζου και Απόστολο Αντάρα, για την άμεση ανταπόκριση και την άρτια αντιμετώπιση του τραυματισμού που υπέστη ο Δημήτρης Μάνος.

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, δέχθηκε αρχικά τις πρώτες βοήθειες στο γήπεδο από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΠΑΕ, Γιάννη Σφυράκη και συνοδευόμενος από το μέλος της διοίκησης, Λευτέρη Μπουζάκη, διακομίστηκε στο Νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία εγκεφάλου. Διαγνώστηκε κάταγμα ρινός, έγινε συρραφή τραυμάτων στο πρόσωπο και δόθηκαν οι απαραίτητες οδηγίες προτού αποχωρήσει από το Νοσοκομείο.

Καλή ανάρρωση Δημήτρη!