ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τι θα γίνει με τα γήπεδα της Super League 1; Θα ανοίξουν πριν τις 12 Φεβρουαρίου;

Τα γήπεδα της Super League παραμένουν κλειστά έπειτα από απόφαση της κυβέρνησης και θα εξακολουθήσουν να είναι κλειστά μέχρι και τις 12 Φεβρουαρίου όπως είχε ανακοινωθεί εξ αρχής. Αυτό τόνισε με δηλώσεις του μιλώντας στη δημόσια τηλεόραση ο Δημήτρης Τσιόδρας.

Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού ήταν ξεκάθαρος αναφερόμενος στην απόφαση που πάρθηκε, τονίζοντας ότι τα γήπεδα θα ανοίξουν για τους φιλάθλους στις 12 Φεβρουαρίου, αρκεί να έχουν τηρηθεί και οι προδιαγραφές που ζητήθηκαν.

Αναλυτικά ο Δημήτρης Τσιόδρας ανέφερε για το θέμα:

"Όταν λαμβάνεις τώρα κάποια μέτρα που είχαν εξαγγελθεί και δεν είχαν εφαρμοστεί στο ενδιάμεσο -πήγαιναν με αργούς ρυθμούς- σημαίνει ότι τα μέτρα τα οποία είχες πάρει ή δεν ήταν επαρκή δεν είχαν αποδώσει όσο χρειάζεται. Γι' αυτό κρίνεις ότι θα πρέπει να ληφθούν και νέα. Είναι αυτά τα οποία ανακοινώθηκαν, τα οποία είναι σε φάση εφαρμογής. Στις 12 Φεβρουαρίου όταν θα ανοίξουν τα γήπεδα, θα πρέπει να ανοίξουμε τις προδιαγραφές που έχουμε πει, έχει ανακοινώσει ο αρμόδιος υπουργός, ο κύριος Βρούτσης ποιες ποινές θα ισχύουν.

Δεν υπάρχει πιθανότητα να ανοίξουν νωρίτερα. Θα ανοίξουν τότε, με τις προδιαγραφές που έχουμε πει ώστε ο κόσμος να μπορεί να πηγαίνει με ασφάλεια στο γήπεδο. Θα λείψει η βία; Όχι. Γιατί προφανώς κάποιος που λειτουργούσε ως συμμορία στο πλαίσιο του χώρου, θα μπορέσει να λειτουργήσει και εκτός.

Έχουν γίνει από ομάδες που λειτουργούν στο πλαίσιο αθλητικού συλλόγου. Για αυτό πήγαμε στη Δικαιοσύνη προκειμένου να αντιμετωπίσει το φαινόμενο της ύπαρξης συμμοριών στο πλαίσιο ομάδων. Αυτό πιστεύουμε ότι μπορεί κατά κάποιο τρόπο να αντιμετωπίσει ένα ζήτημα που αφορά το γήπεδο και τον αθλητισμό.

Από εκεί και πέρα ξέρουμε τι γίνεται στις γειτονιές, ξέρουμε τι γίνεται με τους εφήβους, υπάρχουν πάρα πάρα πολλά προβλήματα, το οποίο και πάλι δεν είναι ελληνικό φαινόμενο".

Filathlos.gr