ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πάει για ρεκόρ ο Παύλος Δερμιτζάκης!

Μια πραγματικά σπάνια επίδοση, αν όχι και μοναδική, κυνηγά ο Παύλος Δερμιτζάκης φέτος με την ΑΕΛ.

Συγκεκριμένα για τρίτη διαδοχική χρονιά διεκδικεί ένα τρίτο σερί πρωτάθλημα στην Super League 2 και μάλιστα στον ίδιο όμιλο!

Οπως είναι γνωστό ο Δερμιτζάκης πήρε πριν από δύο χρόνια πρωτάθλημα με την Βέροια, άσχετα αν δεν κατάφερε να την ανεβάσει στην Super League 1 αφού ηττήθηκε στα μπαράζ αρχικά από τον Λεβαδειακό και στη συνέχεια από τη Λαμία ενώ την περασμένη χρονιά ήταν ο προπονητής που βοήθησε τον Πανσερραϊκό να φτάσει στην επίτευξη του τίτλου και της ανόδου στην κορυφαία κατηγορία.

Φέτος ήδη τα πρώτα δείγματα γραφής του φαίνονται στην ΑΕΛ την οποία διατηρεί στην 1η θέση της βαθμολογίας με απολογισμό μέχρι τώρα 7 νίκες και 4 ισοπαλίες στα 11 τελευταία παιχνίδια. Αυτό που μένει να φανεί έτσι είναι εάν ο Δερμιτζάκης θα φτάσει σ’ ένα τρίτο σερί τίτλο, κάτι που θ’ αποτελέσει μια πραγματικά μοναδική επίδοση.

Ο 54χρονος προπονητής έχει πάρει βέβαια κι άλλα πρωταθλήματα στην καριέρα του, εκ των οποίων τα δύο ήταν στον τόπο καταγωγής του, στην Κρήτη, το 2001-02 στον Εργοτέλη και την επόμενη σεζόν στον ΠΟΑ, οδηγώντας και τις δύο ομάδες από την Δ’ Εθνική στην Γ’.

Στη συνέχεια ο Δερμιτζάκης πήρε πρωτάθλημα με τον Διαγόρα από την Γ’ Εθνική στην Β’ Εθνική την περίοδο 2007-08, άρα τα πρωταθλήματα που έχει κερδίσει είναι συνολικά πέντε και “φλερτάρει” μ’ ένα έκτο...

Πηγή: Athlitiko