ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

"Έφυγε" ο Βεροιώτης Στράτος Βουζούκος - Την Τετάρτη η κηδεία του

Στην γειτονιά των αγγέλων βρίσκεται από τη Δευτέρα 11/12, ο Στράτος Βουζούκος, ένας «αθεράπευτος» Βεροιώτης και από τους πλέον αγαπητούς παράγοντες που πρόσφεραν στον ΠΑΟΚ, συγχρόνως όμως ενδιαφερόταν για την πρώτη του ποδοσφαιρική αγάπη, την «Βασίλισσα του βορρά», την ομάδα της γενέτειράς του.

Ο Στράτος, που «έφυγε» σε ηλικία 78 ετών, τον τελευταίο καιρό, έδωσε γενναία μάχη με την επάρατη νόσο, όμως νόσησε από κορωνοϊό που του έδωσε το τελειωτικό χτύπημα.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε μέχρι τα 20 του χρόνια στην Βέροια και σε αυτή την ηλικία εγκαταστάθηκε οικογενειακώς στην Θεσ/νίκη, όπου δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά, χωρίς, μαζί με τον κατά τρία χρόνια μικρότερο αδελφό του τον Χρήστο, να ξεχνούν την αγαπημένη τους Βέροια, τόσο την πόλη όσο και ομάδα. Μάλιστα παρά την περιπέτεια της υγείας του, το καλοκαίρι, μαζί με τον Χρήστο, επικοινωνούσαν με τον υποφαινόμενο, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον τους για την τύχη της «Βασίλισσας».

Ο Στράτος υπηρέτησε ανιδιοτελώς για εννέα χρόνια στην διοίκηση του ΠΑΟΚ, με προέδρους τους Βουλινό, Μπατατούδη και Καλαφάτη, ενώ ήταν παρών ως γενικός αρχηγός στην κατάκτηση του Κυπέλλου το 2001 στην παλαιά Νέα Φιλαδέλφεια, όταν ο ΠΑΟΚ θριάμβευσε επί του Ολυμπιακού με σκορ 4-2. 

Η εξώδιος ακολουθία του Στράτου Βουζούκου θα γίνει την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου στις 16:30 στα κοιμητήρια της Θέρμης. 

Η ΚΕΡΚΙΔΑ, με την οποία τόσο ο εκλιπών, όσο και ο αδελφός του Χρήστος, είχε πολύ στενές σχέσεις, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του.