ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Super League: Επιμένουν στην αποχή οι διαιτητές - Στον «αέρα» το πρωτάθλημα!

Οι διαιτητές της Super League επιμένουν στην αποχή τους κι όλα δείχνουν ότι θα δηλώσουν «κώλυμα» και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (16-17/12).

Οι ρέφερι δεν έχουν δει την τα αιτήματα τους να ικανοποιούνται κι ως εκ τούτου δεν σκοπεύουν να επιστρέψουν στη δράση. Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, δεν θα έχουμε πρωτάθλημα, ούτε το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Οι αποφάσεις που λήφθηκαν από την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου τη Δευτέρα (11/12) με έξι μέτρα για την προστασία των διαιτητών της Super League, δεν φαίνεται να «καλύπτουν» απόλυτα τους Έλληνες διαιτητές.

Υπήρχαν αρκετά πράγματα -που όπως υποστηρίζεται απ' την πλευρά τους- αν και είχαν συζητηθεί τις προηγούμενες μέρες ανάμεσα στην αντιπροσωπεία τους και την ομοσπονδία, δεν τέθηκαν καν επί τάπητος απ' την ΕΕΠ στη συνεδρίαση της Δευτέρας (11/12).

Το μήνυμα που εστάλη στους διαιτητές

«Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σε συνέχεια της απόφασης της προηγούμενης εβδομάδας για αποχή από τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις επ’αόριστον σας υπενθυμίζουμε ότι για τυπικούς λόγους πρέπει να δηλώσουμε το ΚΩΛΥΜΑ μας στην πλατφόρμα για την επόμενη αγωνιστική.

Σε περίπτωση που έχουμε θετική εξέλιξη ως προς τα αιτήματα μας θα επανεξετάσουμε την θέση μας μέσω ψηφοφορίας στις επόμενες ημέρες. Σας παρακαλούμε το ΚΩΛΥΜΑ όπως μπει το αργότερο μέχρι αύριο στις 14:00.

Με εκτίμηση

Οι διεθνείς διαιτητές».

πηγή: onsports.gr