- ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
- Posted
- Διαβάστηκε 6545 φορές
Πρόταση μομφής εναντίον Μαρινάκη από Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη!
Αλυσιδωτές εξελίξεις και στα θεσμικά όργανα φέρνουν οι τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του ποδοσφαίρου.
Μετά την απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει τα γήπεδα για το επόμενο δίμηνο, φαντάζει πιθανότατη πλέον η αποπομπή του Βαγγέλη Μαρινάκη από την προεδρία της Super League 1!
Κι αυτό, διότι οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρης ανέλαβαν πρωτοβουλία και με κοινή τους επιστολή κατέθεσαν ήδη πρόταση μομφής εναντίον του!
Το θέμα θα τεθεί υπό συζήτηση στο Δ.Σ. της Τρίτης (12/12, 15:00), με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχει υπάρξει ήδη πλειοψηφία από τις ΠΑΕ του ελληνικού ποδοσφαίρου (δηλαδή συμφωνούν τουλάχιστον 8 συνολικά) για την καθαίρεση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός από τη θέση του επικεφαλής της διοργανώτριας.
filathlos.gr
Σχετικά Άρθρα
-
Ποια είναι η ΜΠΑΜ FC που αντιμετώπισε η ΒΕΡΟΙΑ – Η νεανική "απόβαση" στις κερκίδες -
ΒΕΡΟΙΑ - ΜΠΑΜ FC 1-0: Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του φιλικού αγώνα -
Πρώτο φιλικό και χρήσιμα συμπεράσματα στο Αιγίνιο για τον "Κένταυρο" Ολυμπιακό Λουτρού -
Πλούσιο φωτορεπορτάζ από τη φιλική νίκη της "Βασίλισσας" επί της ΜΠΑΜ FC



