ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Στο «τραπέζι» η διακοπή όλων των Πρωταθλημάτων - Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις

Η σύσκεψη για την οπαδική βία στο Μέγαρο Μαξίμου ολοκληρώθηκε, με τη διακοπή όλων των επαγγελματικών πρωταθλημάτων στη χώρα να είναι το ένα πιθανό σενάριο, ενώ οι ανακοινώσεις σχετικά με τις αποφάσεις θα γίνουν από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη, τη Δευτέρα (11/12).

Η σύσκεψη στο Μαξίμου υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή των υπουργών Επικρατείας Άκη Σκέρτσου, Σταύρου Παπασταύρου, του υφυπουργού στον Πρωθυπουργό Γιάννη Μπρατάκου, αλλά και των συναρμόδιων υπουργών Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Οικονόμου, Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση, αλλά και του υπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Φλωρίδη.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν δύο σενάρια. Πρώτο η ανάκληση της απόφασης του περασμένου Αυγούστου για παρουσία της Αστυνομίας στις θύρες των οργανωμένων οπαδών, το οποίο ζήτησαν και οι ενώσεις των αστυνομικών. Δεύτερο η διακοπή όλων των επαγγελματικών πρωταθλημάτων στη χώρα.

Το δεύτερο ασφαλώς και είναι ακραίο αλλά κυβερνητικές πηγές δεν το διαψεύδουν λέγοντας πως οι αποφάσεις του πρωθυπουργού θα είναι αυστηρές καθώς «δεν πάει άλλο».

πηγή: metrosport.gr