ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Έκτακτο: Αποφασίζουν αποχή οι διαιτητές της Super League!

Οι απειλές στον Τάσο Παπαπέτρου φέρνουν άμεση αντίδραση από τους διαιτητές της Super League 1, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι αποφασίζουν για αποχή από τη 14η αγωνιστική και... βλέπουμε!

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη διαδικτυακό meeting των ρέφερι της μεγάλης κατηγορίας και η απόφαση είναι σχεδόν οριστική. 

Το... σχεδόν αφορά στο ότι θα πρέπει να υπογραφεί από τους διαιτητές και το σχετικό μέιλ που έχει αποφασιστεί να σταλεί σε ΕΠΟ και ΚΕΔ, ενημερώνοντας για την απόφασή τους να απέχουν από τα καθήκοντά τους τουλάχιστον για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι σοκαριστικές απειλές που κατήγγειλλε ότι δέχτηκε ο διεθνής διαιτητής Τάσος Παπαπέτρου μετά το παιχνίδι Βόλος-Ολυμπιακός, ο οποίος ενημέρωσε μάλιστα σχετικά τόσο την ΕΛ.ΑΣ., όσο και την UEFA, φέρνουν άμεση αντίδραση από τους συναδέλφους του. 

Η αλήθεια είναι πως υπήρξε και στο παρελθόν ανάλογη πρόθεση από τους Έλληνες ρέφερι για αποχή μετά από επιθέσεις που δέχτηκαν διαιτητές, αλλά την τελευταία στιγμή ανατρεπόταν η απόφασή τους. Αυτή τη φορά, ωστόσο, εμφανίζονται αποφασισμένοι και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η απόφασή τους είχε καθολική αποδοχή και δεν υπήρχαν ενστάσεις. 

filathlos.gr