ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ανέλαβε τον Ηρακλή ο Περικλής Αμανατίδης

Προπονητής του Ηρακλή είναι και επίσημα ο Περικλής Αμανατίδης, σύμφωνα με την ανακοίνωση του «Γηραιού».

Αναλυτικά::

Ο Περικλής Αμανατίδης είναι τελικά ο “εκλεκτός” της Διοίκησης της ΠΑΕ Π.Ο.Τ ΗΡΑΚΛΗΣ και από σήμερα ανέλαβε τα καθήκοντα του προπονητή της ομάδας μας, θέση η οποία είχε μείνει για λίγες ημέρες κενή λόγω της παραίτησης του Σάκη Τσιώλη.

Τον νέο προπονητή παρουσίασε στους παίκτες, λίγη ώρα πριν την προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, ο μεγαλομέτοχος, Στράτος Ευγενίου, ο οποίος αφού τον καλωσόρισε στην ομάδα, του ευχήθηκε να έχει νίκες και επιτυχίες, ενώ αμέσως μετά ο νέος κόουτς είχε την ευκαιρία να γνωριστεί με όλους τους ποδοσφαιριστές. Εκτός του Περικλή Αμανατίδη, καινούργια πρόσωπα στο τεχνικό επιτελείο θα αποτελέσουν ο Γιάννης Τσακμακίδης, ο οποίος θα είναι ο βοηθός προπονητή, καθώς και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος που θα πλαισιώσει τον Μιχάλη Θαλασσινό στις θέσεις των γυμναστών της ομάδας μας. Το συμβόλαιο του νέου προπονητή, υπέγραψε ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Χαράλαμπος Ηλιάδης.

Πρώτη προπόνηση με Αμανατίδη

Την πρώτη τους προπόνηση υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή, Περικλή Αμανατίδη, έκαναν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.

Ο νέος κόουτς, μέσω της προπόνησης, είχε την ευκαιρία να γνωριστεί καλύτερα με όλο το έμψυχο δυναμικό και προσπάθησε να περάσει τη φιλοσοφία του και έναν νέο τρόπο παιχνιδιού που θέλει να εφαρμόσει, αρχής γενομένης από τον επόμενο αγώνα με την ΑΕΚ Β’, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Χαλάστρας το Σάββατο.

Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης περιελάμβανε αρκετά αγωνιστικά παιχνίδια και τακτική.