ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΕΛΛΑΔΑΡΑ, κοίταξε στα μάτια την Γαλλία!

Η Εθνική μας ομάδα ήταν μαχητική και παθιασμένη στο αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι με την Γαλλία, για τα προκριματικά του EURO, αποδεικνύοντας ότι μπορεί στην καλή της ημέρα να κοντράρει οποιονδήποτε αντίπαλο.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρέθηκε να χάνει από γκολ του Κόλο Μουανί στο 42΄, με σουτ από δύσκολη γωνία, όμως, στο δεύτερο ημίχρονο, καταθέτοντας ψυχή στον αγωνιστικό χώρο, έφερε τούμπα το ματς σε πέντε λεπτά.

Αρχικά, ο Μπακασέτας με κεραυνό εκτός περιοχής έγραψε το 1-1 στο 56' και ο Ιωαννίδης στο 61', με κοντινό πλασέ, έπειτα από εξαιρετική ενέργεια του Γιαννούλη από αριστέρα, πέτυχε το 2-1.

Οι πανηγυρισμοί, πάντως, δεν κράτησαν πολύ, καθώς, στο  74' ο Φοφανά με μακρινό σουτ νίκησε τον Βλαχοδήμο, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Στο 90' η Γαλλία έχασε τεράστια ευκαιρία, όταν ο Κομάν γύρισε την μπάλα, βρήκε στον Ζέκα, χτύπησε και στα δύο δοκάρια και στον έλεγχο από το VAR διαπιστώθηκε ότι δεν είχε περάσει την γραμμή, ενώ στις καθυστερήσεις ο Βλαχοδήμος απέκρουσε εντυπωσιακά το δυνατό σουτ του Μπαπέ, με τη μπάλα να βρίσκει και στο οριζόντιο δοκάρι και να καταλήγει κόρνερ!

Διαιτητής: Ντάνιελ Ζίμπερτ (Γερμανία)

ΕΛΛΑΔΑ (Ζεράρ Νους): Βλαχοδήμος, Ρέτσος, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Ρότα (85΄ Σάλιακας), Γιαννούλης, Μπακασέτας (86΄ Κωνσταντέλιας), Μπουχαλάκης, Γαλανόπουλος (67΄ Αλεξανδρόπουλος), Μασούρας (77΄ Ζέκα), Ιωαννίδης (77΄ Παυλίδης).

ΓΑΛΛΙΑ (Ντιντιέ Ντεσάμπ): Σαμπά, Κουντέ (64΄ Κλος), Σαλιμπά, Λ. Ερναντές (85΄ Ντισασί), Τ. Ερναντές, Φοφανά, Ραμπιό, Γκριεζμάν, Ντεμπελέ (64΄ Κομάν), Κολό Μουανί (64΄ Μπαπέ), Ζιρού (70΄ Τιράμ).

H τελική βαθμολογία σε 8 παιχνίδια: 

1. Γαλλία 22 
2. Ολλανδία 18 
----------------
3. Ελλάδα 13 
4. Ιρλανδία 6 
5. Γιβραλτάρ 0

metrosport.gr