ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Έτσι κατεβαίνουν Ελλάδα και Γαλλία στο αποψινό ματς

Η εθνική ομάδα αντιμετωπίζει σε λίγη ώρα τη Γαλλία για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024.

 Λίγη ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης έγινε γνωστή η ενδεκάδα που επέλεξε ο Γκουστάβο Πογιέτ.

Ο Βλαχοδήμος θα βρίσκεται κάτω από την εστία, με τους Ρέτσο, Μαυροπάνο και Χατζηδιάκο μπροστά του σε τριάδα στην άμυνα.

Ο Ρότα και ο Γιαννούλης θα είναι στα άκρα, με τους Μπουχαλάκη και Γαλανόπουλο στον άξονα. Ο Μπακασέτας και ο Μασούρας θα αγωνιστούν στα δύο επιθετικά άκρα, με τον Φώτη Ιωαννίδη στην κορυφή.

Εκτός αποστολής έμειναν ο Πέλκας και ο Σιώπης, οι οποίοι είναι στο όριο καρτών.

Η ενδεκάδα της Ελλάδας: Βλαχοδήμος, Ρέτσος, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Ρότα, Γιαννούλης, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Γαλανόπουλος, Μασούρας, Ιωαννίδης.

Στον πάγκο: Πασχαλάκης, Διούδης, Κουλιεράκης, Παυλίδης, Ζέκα, Αλεξανδρόπουλος, Χατζηγιοβάνης, Γούτας, Γιακουμάκης, Κωνσταντέλιας, Σάλιακας, Τσιγγάρας.

Η ενδεκάδα της εθνικής Γαλλίας για το ματς με την εθνική μας ομάδα

Η Εθνική Γαλλίας θα παραταχθεί σε λίγη ώρα στην «Οpap Arena» κόντρα στην εθνική μας ομάδα, για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024 με στόχο τη νίκη και το «απόλυτο» στον όμιλο.

Λίγη ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης έγινε γνωστή η ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει ο Ντιντιέ Ντεσάμπ και η οποία θα διεκδικήσει μια ακόμη νίκη. Ο Γάλλος τεχνικός άφησε στον πάγκο τον Κιλιάν Εμπαπέ, κάτι που είχε "προαναγγείλει" η εφημερίδα «L' Equipe».

Αυτή αποτελείται από τους: Σαμπά, Κουντέ, Σαλιμπά, Λ. Ερναντές, Τ. Ερναντές, Φοφανά, Ραμπιό, Γκριεζμάν, Ντεμπελέ, Κολό Μουανί, Ζιρού.

Αναπληρωματικοί: Μενιάν, Αρεολά, Κλος, Ντισασί, Ουπαμενό, Κεφρέν Τουράμ, Εμπαπέ, Τοντιμπό, Μάρκους Τουράμ, Καμαρά, Κομάν.

filathlos.gr