ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Εύκολη φιλική νίκη... ενόψει Γαλλίας

Με μεγάλη ευκολία η Εθνική Ελλάδας κέρδισε με 2-0 τη Νέα Ζηλανδία σε φιλική αναμέτρηση στη Ριζούπολη και πήρε τον απαιτούμενο ρυθμό για τον αγώνα με τη Γαλλία την ερχόμενη Τρίτη (21/11).

Μόλις στο 6ο λεπτό η Ελλάδα έχασε τεράστια ευκαιρία να σκοράρει, με το φάουλ του Μπακασέτα να σταματά στο δοκάρι.

Το σκορ άνοιξε ο Κωνσταντέλιας στο 10ο λεπτό που πέτυχε το πρώτο του γκολ με την Εθνική Ανδρών. Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ προσπάθησε να σεντράρει και αιφνιδίασε την άμυνα και τον τερματοφύλακα της Νέας Ζηλανδίας.

Πριν το ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 29ο λεπτό η Ελλάδα πέτυχε και δεύτερο τέρμα. Ο Τσιμίκας εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, ο Κουρμπέλης έπιασε την κεφαλιά και ο Γουντ απέκρουσε, με τον Γιακουμάκη να παίρνει το ριμπάουντ και με προβολή να «γράφει» το 2-0.

Στο 32ο λεπτό ο Κωνσταντέλιας λίγο έλειψε να δώσει και ασίστ. Ο Τσιμίκας έκανε την μακρινή μπαλιά, ο 20χρονος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ έκανε υπέροχη ντρίμπλα πάνω στον αμυντικό και πάσαρε υπέροχα στον Γιακουμάκη όμως η λόμπα που επιχείρησε ήταν άστοχη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πογιέτ έκανε αλλαγές και ο ρυθμός του αγώνα δεν ήταν ο ίδιος. Η Εθνική δεν έκανε την ίδια εμφάνιση με το πρώτο μέρος.

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Κουρμπέλης (70' Μπουχαλάκης), Μάνταλος (90' Τζαβέλλας), Μπακασέτας (70' Γαλανόπουλος), Κωνσταντέλιας (58' Πέλκας), Μασούρας (58' Φούντας), Γιακουμάκης (58' Παυλίδης).

Νέα Ζηλανδία: Βουντ, Μπίντον (83' Σούρμανς), Σμιθ, Κακάτσε, Σινγκ (62' Τζαστ), Στάμενιτς, Πάιν, Γκάρμπετ (71' Καμπνές), Μπελ (71' Λιούις), ΜακΚόβατ (83' Μάτα), Γουντ.

Metrosport.gr