ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αντιστροφή έδρας για Πανσερραϊκό και Άρη!

Η διεξαγωγή του αγώνα Πανσερραϊκός - Άρης για την όγδοη αγωνιστική της Super League 1 μετά το "λουκέτο" που μπήκε στο γήπεδο των Σερρών θα γίνει με αντιστροφή των εδρών.

Συγκεκριμένα το ματς του ερχόμενου Σαββάτου θα γίνει στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και το παιχνίδι του δευτέρου γύρου θα διεξαχθεί στην έδρα του Πανσερραϊκού με την ελπίδα να έχει διορθωθεί, το όποιο πρόβλημα στο γήπεδο των Σερρών.

Η ανακοίνωση της Super League αναφέρει:

«Ανακοινώνεται ότι λόγω ζητημάτων στατικότητας στο γήπεδο της ΠΑΕ Πανσερραϊκός και σύμφωνα με το άρθρο 8 παρ. 8 του ΚΑΠ, ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε την αλλαγή διεξαγωγής της σειράς του αγώνα του 1ου γύρου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 μεταξύ των ΠΑΕ Πανσερρραϊκός και Άρης και του αγώνα του 2ου γύρου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 μεταξύ των ΠΑΕ Άρης και Πανσερραϊκός.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε ομόφωνα την αντιστροφή της εν λόγω σειράς αγώνων και ως εκ τούτου, για την 8η αγωνιστική της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 θα διεξαχθεί ο αγώνας «Άρης – Πανσερραϊκός» και για την 21η αγωνιστική της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 θα διεξαχθεί ο αγώνας «Πανσερραϊκός – Άρης».

Ο αγώνας της 8ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, μεταξύ της ΠΑΕ Άρης και της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, θα διεξαχθεί στο γήπεδο της ΠΑΕ Άρης "Κλεάνθης Βικελίδης" την ίδια ημέρα και ώρα που είχε οριστεί αντίστοιχα ο αγώνας ΠΑΕ Πανσερραϊκός – Άρης, δηλαδή το Σάββατο 21/10/2023 και ώρα 20.00».

filathlos.gr