ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SL2: Συνέχισε το απόλυτο ο Λεβαδειακός, σπουδαίο διπλό η Κοζάνη

Το γκολ του Νίκα ήταν αρκετό για τον Λεβαδειακό για να κάμψει την αντίσταση του Απόλλωνα Πόντου με 1-0 και να προσπεράσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του Βορείου Ομίλου της SL2 με τους Βοιωτούς να κάνουν το τρία στα τρία.

Την ίδια στιγμή η Αναγέννηση αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) με τον Μακεδονικό, με την ομάδα της Καρδίτσας να παίζει με εννιά παίκτες από το 65' και έπειτα και τον Μακεδονικό να μένει με δέκα παίκτες στο τελευταίο δεκάλεπτο. Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από τη Λέσβο η ΑΕΛ μετά το 1-1 με τον Αιολικό, ενώ η Κοζάνη επικράτησε με 1-0 της Νίκης Βόλου στην ουδέτερη Καρδίτσα.

Νίκη Βόλου - Κοζάνη 0-1

Σκόρερ: Γραμμένος 45'+2'

Η Νίκη Βόλου ήταν αυτή που είχε τις ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει το προβάδισμα, με την Κοζάνη στις καθυστερήσεις με ένα εξαιρετικό σουτ του Γραμμένου λίγο έξω από την περιοχή να κάνει το 0-1 στο ουδέτερο γήπεδο της Καρδίτσας. Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε τίποτα, η Νίκη πίεσε, αλλά δεν μπόρεσε να βρει το γκολ της ισοφάρισης γνωρίζοντας τη δεύτερη ήττα της σε ισάριθμα ματς, με την Κοζάνη να πανηγυρίζει τη δεύτερο σερί τρίποντο.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Γκαραβέλης, Αναστασίου, Τοπαλίδης, Ανδρέου, Μπαχανάκ, Κυριακίδης, Λίταινας, Γαβριηλίδης, Πολίτης, Κρητικός, Κάσσος.

ΚΟΖΑΝΗ: Μπογκντάνοβιτς, Πάνος, Σουλιώτης, Ίτσιος, Κοροβέσης, Αναστόπουλος, Νάστος, Καλλέργης, Σιατραβάνης, Γραμμένος, Ποζατζίδης.

Μακεδονικός - Αναγέννηση Καρδίτσας 0-0

Μετά από ένα μοιρασμένο πρώτο μέρος οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν σημαντικά στα μισά του δευτέρου όταν η Αναγέννηση Καρδίτσας έμεινε μέσα σε τρία λεπτά με εννιά παίκτες! Αρχικά στο 62' ο Κοκκίνης αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα εκτός φάσης, ενώ τρία λεπτά αργότερα στο 65' και ο Τομάσεβιτς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για φάουλ. Στο 81' αποβολή είχε και ο Μακεδονικός με τον Λυμπεράκη να αντικρίζει τη δεύτερη κίτρινη για θέατρο, με τους γηπεδούχους να μένουν με δέκα παίκτες. Το 0-0 παρέμεινε ως το τέλος, με την Αναγέννηση να πέφτει από την κορυφή.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Γουναρίδης, Προβυδάκης, Σαραγιώτης, Τσαμούρης, Λυμπεράκης, Παναγιωτούδης, Μελετίδης, Ραμίρεζ (69′ Σιμόνι), Τσουκάνης, Ζαφειράκης (75′ Μπουλάτοβιτς), Μπιανκόνι.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Τσέλιος, Γκόλιας, Σταμόπουλος, Κοζορώνης, Σκόνδρας, Ξύδας (60′ Κέρθι), Ανδρικόπουλος (46′ Τομάσεβιτς), Σαλαμούρας (72′ Μακρυδάκης), Βερνάρδος (89′ Μπούζας), Ντουμάνης, Κοκκίνης.

Λεβαδειακός - Απόλλων Πόντου 1-0

Σκόρερ: 63' Νίκας

Το νικηφόρο του σερί συνέχιζε ο Λεβαδειακός, ο οποίος επικράτησε με 1-0 του Απόλλωνα Πόντου και σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση του Βορείου Ομίλου. Ο Λεβαδειακός κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα λίγο μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα με τον Νίκα να γράφει στο 63' το 1-0 για τους Βοιωτούς. Το γκολ αυτό ήταν αρκετό για την ομάδα του Νίκου Νιόπλια, κάνοντας το τρία στα τρία και «πατώντας» στην πρώτη θέση.

Αιολικός - ΑΕΛ 1-1

Η ΑΕΛ άγγιξε το προβάδισμα στο 15' όταν μετά από λάθος γύρισμα του Κολλάρα προς τα πίσω ο Όγκμποε πήγε να το εκμεταλλευτεί, αλλά το πλασέ του σταμάτησε στο δοκάρι. Δέκα λεπτά αργότερα όμως οι «βυσσινί» πήραν το προβάδισμα με το σουτ του Πεντρόσο, ο οποίος έγραψε το 0-1 στο 25'. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Αιολικός αντέδρασε ισοφαρίζοντας με σουτ του Γιόκε στο 47'. Το 1-1 διατηρήθηκε ως το τέλος με τον Αιολικό και την ΑΕΛ να μοιράζονται από έναν βαθμό. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 89' ακυρώθηκε τέρμα του Ογκμπόε με τον βοηθό να σηκώνει τη σημαία για οφσάιντ, αλλά τον διαιτητή να γυρίζει τη φάση πίσω δίνοντας φάουλ έξω από την περιοχή για την ΑΕΛ δείχνοντας την κίτρινη κάρτα στον Τριανταφυλλάκο του Αιολικού.

Σκόρερ: 47′ Γιόκε – 25′ Πεντρόσο

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Μιλόγιεβιτς, Κολλαράς, Μαξιμένκο, Τριανταφύλλου, Καρανίκας, Κάτσε (90′ Καγκελίδης), Σέρνιτς (46′ Λουμανσρούμπεν), Τριανταφυλλάκος (46′ Κόρντιτς), Ενομό (46′ Γιόκε), Ζάκαριτς (78′ Μούχαλης), Μανούσος.

ΑΕΛ: Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου (60′ Καλουτσικίδης), Μαϊδανός, Ηλιάδης, Στάμου, Πλέγας (60′ Πατράλης), Κ. Παπαγεωργίου (60′ Ουατάρα), Αντράντα (75′ Θωμαΐδης), Όγκμποε, Πεντρόσο, Μαυριάς (90+2′ Μπρου).

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Κυριακή 15/10
Νίκη Βόλου - Κοζάνη 0-1
Μακεδονικός - Αναγέννηση Καρδίτσας 0-0
Λεβαδειακός - Απόλλων Πόντου 1-0
Αιολικός - ΑΕΛ 1-1
Ηρακλής - ΠΑΟΚ Β' Αναβλήθηκε
Αλμωπός Αριδαίας - ΑΕΚ Β' Δεν ορίστηκε

Βαθμολογία

1. Λεβαδειακός 9 (3 ματς)
2. Αναγέννηση Καρδίτσας 8 (4 ματς)
3. ΑΕΛ 7 (4 ματς)
4. ΠΑΟΚ Β' 6 (3 ματς)
5. Κοζάνη 6 (4 ματς)
-------------------------------
6. Μακεδονικός 5 (4 ματς)
7. Αιολικός 4 (4 ματς)
8. ΑΕΚ Β' 3 (3 ματς)
9. Καμπανιακός 3 (2 ματς)
10. Ηρακλής 2 (3 ματς)
11. Αλμωπός Αριδαίας 0 (0 ματς)
------------------------------
12. Νίκη Βόλου 0 (2 ματς)
13. Απόλλων Πόντου 0 (2 ματς)

πηγή: filathlos.gr