ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τέλος ο Μαραγκός από τον Πιερικό - Αναλαμβάνει καθήκοντα σε ΠΑΕ Α' Εθνικής!

Aιφνιδιαστικό διαζύγιο προέκυψε στον Πιερικό, νέο μετά τα προηγούμενα με Κόγκελντανς, Πατίλα, Διγκόζη, Κραγιόπουλο, Μιτακίδη και Μαυρίδη (βεβαίως ταυτόχρονα “έκλειναν” για να ενισχύσουν την ομάδα του Δημήτρη Κάλφα πολλοί και ποιοτικοί-έμπειροι παίκτες).

Από την ομάδα της Κατερίνης αποχωρεί ο έμπειρος Βεροιώτης στόπερ, Στέλιος Μαραγκός, βασικό στέλεχος τις πρώτες αγωνιστικές και από τις πρώτες “ηχηρές” μεταγραφές της νέας διοικητικής εποχής του Τομ Παπαδόπουλου (ανακοινώθηκε στις 17 Αυγούστου).

Μάλιστα, οι Κατερινιώτες αναφέρουν στο δελτίο Τύπου οτι ο Μαραγκός είναι έτοιμος να συνεχίσει “από διαφορετικό ρόλο στο χώρο του ποδοσφαίρου, αναλαμβανοντας καθήκοντα σε ΠΑΕ Α' Εθνικής”. 

Οπότε προφανώς στα 34 ο καταξιωμένος Ημαθιώτης αμυντικός αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από την ομάδα της Πιερίας:

“Ο ΣΦΚ Πιερικός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον Στέλιο Μαραγκό.

Ο ποδοσφαιριστής ενημέρωσε την διοίκηση για προταση που δέχθηκε, ωστε να συνεχίσει την καριέρα του από διαφορετικό ρολο στο χώρο του ποδοσφαίρου, αναλαμβανοντας καθήκοντα σε ΠΑΕ Α' Εθνικής.

Όπως ήταν φυσικό η διοίκηση του Πιερικού δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εμπόδιο στα σχέδια του και τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στη νέα επαγγελματική ενασχόληση του.

Με τη σειρά του ο ποδοσφαιριστής ευχαριστησε την διοίκηση για την κατανόηση που επέδειξε και ευχηθηκε στην ομάδα να κατακτήσει τον αγωνιστικό στόχο της, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Β' Εθνική”.

Πηγή: soccerpractor.blogspot.com