ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κοντά σε πάγκο ομάδας της SL2 ο Παύλος Δερμιτζάκης

Θέμα ημερών χαρακτήρισε η ΠΑΕ ΑΕΛ την αλλαγή προπονητή.

Η παραίτηση του Παναγιώτη Γκουτσίδη έγινε αποδεκτή και σύμφωνα με το FL News, ο Παύλος Δερμιτζάκης βρίσκεται ψηλά στη λίστα των Βυσσινί. Η διοίκηση, μάλιστα, προανήγγειλε σαρωτικές αλλαγές, κάνοντας λόγο για καλοπληρωμένους ποδοσφαιριστές και για αντιεπαγγελματισμό. Προ εβδομάδων, βέβαια, ο Αχιλλέας Νταβέλης είχε να λέει πόσο μελετημένες (σε όλα τα επίπεδα) ήταν οι μεταγραφές που έγιναν.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ μετά και την ταπεινωτική ήττα χωρίς αιτία το περασμένο Σάββατο, αποδέχεται την παραίτηση του προπονητή Παναγιώτη Γκουτσίδη και θα ανακοινώσει τον αντικαταστάτη του εντός των προσεχών ημερών. Ο κ. Γκουτσίδης κατόπιν συζητήσεως θα παραμείνει στα καθήκοντα του μέχρι και την έλευση του νέου προπονητή.

Η διοίκηση θα προχωρήσει σε σαρωτικές αλλαγές σε κάθε επίπεδο που λειτουργεί αντιεπαγγελματικά ή προσβάλει με τη στάση του την ομάδα και τους στόχους της. Από αυτό τον κανόνα δεν εξαιρούνται ούτε οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ που φημίζονται ως οι πλέον καλοπληρωμένοι στην κατηγορία τους. Χρόνο για να αναλύσουμε τα αιτία της όποιας ήττας θα έχουμε άφθονο στο μέλλον. Αυτό που προέχει και οφείλουμε όλοι μας να διασφαλίσουμε, είναι η ενότητα της ομάδας και η εδραίωση ανθρώπων με επαγγελματική νοοτροπία και δεδομένα αποτελέσματα».

flnews.gr