ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κύπελλο Ελλάδας: Η Κοζάνη απέκλεισε τον Ηρακλή!

Η Κοζάνη νίκησε τον Ηρακλή με 2-1 στην Κομοτηνή για τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στην αρχή του αγώνα, με την Κοζάνη να κερδίζει πέναλτι μετά την ανατροπή του Καλλέργη από τον Χειρίτραντα. Στο 14' λεπτό, ο Πάνος για την ομάδα της Δυτικής Μακεδονίας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-0. Ο Ηρακλής ανέβασε ταχύτητα και είχαν φάσεις με το φαλτσαριστό σουτ του Σίλβα στο 26' λεπτό και το σουτ του Κούστα στο 27' λεπτό, με το πλασέ του δεύτερου στο 34' λεπτό, να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 34' λεπτό μετά από  προσπάθεια του Χειρίτραντα. Το σκορ του πρώτου ημιχρόνου ήταν 1-1.

Οι κυανόλευκοι είχαν το momentum στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου και επέβαλλαν τον ρυθμό τους στο ματς. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Τσιμόπουλος για την Κοζάνη σκόραρε στο 84' λεπτό, κόντρα στην ροή του αγώνα και έκανε το 2-1. Η ομάδα του κόουτς Διγκόζη διατήρησε το προβάδισμα της στα επόμενα λεπτά και νίκησε τον Ηρακλή με 2-1, με αποτέλεσμα να τον αποκλείσει στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΚΟΖΑΝΗ (Αγγελος Διγκόζης): Καραγκιόζης, Πάνος, Κοροβέσης, Αναστασόπουλος, Σουλιώτης, Τάτσης, Ιτσιος, Νάτσος, Βοριαζίδης, Καλλέργης. Ποζατζίδης.

Αναπληρωματικοί: Μπλατσιώτης (τέρμα), Μπίκος (τέρμα), Τζημόπουλος, Κούφας, Ι. Παπαδόπουλος, Κάτανας, Αποστολίδης, Κανούλας, Ελ Ιντρίσι.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Βελλίδης, Χειρίτραντας, Χρούσιελ, Βιτλής, Σιούτας, Γκμπενιόν, Δοϊρανλής, Στοϊτσεβιτς, Σίλβα, Κούστα, Κουντουριώτης.

Αναπληρωματικοί: Παλαβράκης (τέρμα), Λύγκας, Τσουμάνης, Καπίγια, Εμποχ, Γκάϊτς, Δασκαλάκης, Ελευθεριάδης, Τόρρες.

liganews