ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Μητσοτάκης: "Κλείνουν όλες οι λέσχες οπαδών"!

Σημαντικές οι εξελίξεις μετά το τέλος της σύσκεψης στο Μαξίμου καθώς όπως δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ένα πρώτο βήμα ώστε να εξαλειφθεί η οπαδική βία είναι να κλείσουν οι λέσχες οπαδών!

Όπως τόνισε ο Πρωθυπουργός «κάθε ομάδα θα έχει μόνο έναν σύνδεσμο οπαδών, ενώ η αστυνομία θα ελέγχει την είσοδο των οργανωμένων σε θύρες όπου στο παρελθόν έχουν δημιουργηθεί προβλήματα».

Εξέφρασε, δε, την ελπίδα «να μην χρειαστεί αποκλεισμός ομάδων από ευρωπαϊκές οργανώσεις είναι το ύστατο μέτρο».

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

«Η σημερινή πρωτοβουλία συνοδεύει την οδύνη για το χαμό ενός ακόμα ανθρώπου στο βωμό της τυφλής οπαδικής βίας. Έτσι η συμπαράσταση μας στην οικογένεια του Μιχάλη μετατρέπεται σε ένα σύνθημα δράσης εναντίον αυτής της μάστιγας που δηλητριάζει τον αθλητισμό μέχρι και τις σχέσεις μεταξύ των κρατών μας ειδικά αυτή τη μέρα μέρα γιορτής που η χώρα. Ένα τέτοιο γεγονός θα έπρεπε να σηματοδοτεί μόνο την ειρηνική συνάντηση φιλάθλων.

Δυστυχώς πραγματοποιείται στη σκιά ενός πένθους επειδή έτσι το θέλησαν κάποιες εγκληματικές συμμορίες οι οποίες με πρόσχημα τους αγώνες ταξιδεύουν στην Ευρώπη για ραντεβού θανάτου. Οπότε ούτε η αυστηροποίηση των ποινών, ούτε οι μηχανισμοί πρόληψης λειτουργούν όπως πρέπει».

filathlos.gr