ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Επιστροφή στην Κρήτη για τον Γιώργο Τουτζάρη

Στην Κρήτη επιστρέφει ο Ημαθιώτης Γιώργος Τουτζάρης, μετά από μια επιτυχημένη χρονιά στην Κηφισιά, για να αναλάβει τη θέση του γενικού διευθυντή της υπό σύσταση ΠΑΕ Γιούχτας.

Η ανακοίνωση:

Ο Αθλητικός Όμιλος Αρχανών «Ο ΓΙΟΥΧΤΑΣ» στα πλαίσια της σύστασης της νέας Π.Α.Ε. και ξεκινώντας την οργανωτική και διοικητική του αναδιάρθρωση , με μεγάλη ικανοποίηση ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας μας με την κα. Όλγα Σουτζή και τον κ. Γεώργιο Τουτζάρη.

Ο κ. Τουτζάρης θα αναλάβει την θέση του Γενικού Διευθυντή και η κα. Σουτζή την θέση της Υπευθύνου Λειτουργίας της – υπό σύσταση – ΠΑΕ ΓΙΟΥΧΤΑΣ. Η πορεία τους και η παρουσία τους στον χώρο όλα αυτά τα χρόνια είναι γνωστή και στο Ηράκλειο αλλά και πανελλήνια όπου έχουν δραστηριοποιηθεί, με αξιόλογα βιογραφικά αλλά και εργασιακές επιτυχίες.

Καλωσορίσουμε στην μεγάλη οικογένεια του ΓΙΟΥΧΤΑ και τα δυο αυτά άξια στελέχη μας και βασιζόμενοι στα πλούσια βιογραφικά τους, την εμπειρία και τις γνώσεις τους είμαστε βέβαιοι ότι η συνεισφορά τους θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο την μεγάλη αυτή προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από το Δ.Σ. και όλους τους παράγοντες μας, ώστε Ο ΓΙΟΥΧΤΑΣ να μετασχηματιστεί σε μια υγιή Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία με εφαλτήριο την ιστορία μας, την παράδοση, την μόνη και πρώτη μας προτεραιότητα και τα 66 αυτά χρόνια της παρουσίας μας που δεν είναι άλλη από το ποδόσφαιρο εντός του αγωνιστικού χώρου μακριά από κάθε άλλη παρέμβαση.

Τους υποδεχόμαστε με ιδιαίτερη χαρά, και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ξεκινάμε ήδη τον δύσκολο αλλά ωραίο δρόμο που έχουμε να διανύσουμε και να παρουσιάσουμε στο Πανελλήνιο μια ομάδα υγιή, δυνατή και σταθερά προσηλωμένη στο ποδόσφαιρο.

Καλούμε όλα τα μέλη μας να στηρίξουν τις προσπάθειες και των δυο αυτών στελεχών και όλης της διοικητικής και αγωνιστικής ομάδας που πλαισιώνουν οργανωτικά τον ΓΙΟΥΧΤΑ, ώστε το εγχείρημα της ΠΑΕ να έχει επιτυχία.

Θα ακολουθήσουν οι σχετικές ανακοινώσεις και οι ενέργειες για την συγκέντρωση του απαιτούμενου κεφαλαίου για την σύσταση της Π.Α.Ε. καθώς και για την αγωνιστική και διοικητική ανασυγκρότηση που απαιτείται.

Όλγα και Γιώργο καλή επιτυχία στο έργο σας. !