ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Με play off και play out η νέα Super League 2!

Η Super League 2 θα πάει οριστικά με μοντέλο playoffs και playouts τη νέα σεζόν.

Σημαντική εξέλιξη προκύπτει από το Διοικητικό Συμβούλιο της Τρίτης (1/8) στην Super League 2. Το νέο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με play off και play out, καθώς πέρασε σχετική πρόταση από τις ομάδες.

Μένει να ξεκαθαριστεί το φορμάτ και οι θέσεις, κάτι που αναμένεται να γνωστοποιηθεί εντός της ημέρας. Στο τραπέζι έπεσαν τρεις προτάσεις και στην ψηφοφορία εγκρίθηκε αυτή του προεδρείου έναντι της ΑΕΛ και των Χανίων με ψήφους 14, 5 και 1 αντίστοιχα.

Τι λέει τώρα η πρόταση για τα play off και τα play out; Οι βαθμοί μετά την κανονική διάρκεια θα πάνε δια δυο. Από εκεί και πέρα, εγκρίθηκε η νέα μπάλα για τη νέα σεζόν, καθώς τα μέλη της Λίγκας επέλεξαν την πρόταση για την Nike Flight DN 3595-100.

H νέα μπάλα:


Πηγή: SL2

Επιπλέον αναμένονται νεότερα και τους ομίλους της Κ19 που εκτός απροόπτου θα χωριστούν με γεωγραφικά κριτήρια. Σε επόμενο Δ.Σ. θα γνωστοποιηθεί και η προκήρυξη.

Αποφασίστηκε επίσης να σταλεί επιστολή στην ΕΠΟ ως προς την ισότιμη μεταχείριση της κατηγορίας με την Super League 1, σε ό,τι αφορά στην απόδοση ποσοστού από το αναπτυξιακό πρόγραμμα Solidarity της UEFA.

mikriliga