ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Στον πάγκο ιστορικής ομάδας ο Χρήστος Ζαρογιάννης

Νέος προπονητής του Αγροτικού Αστέρα είναι από σήμερα ο Χρήστος Ζαρογιάννης.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση, ο Ημαθιώτης τεχνικός θα τρέξει μαζί με τον τεχνικό διευθυντή τον σχεδιασμό της ομάδας και σίγουρα θα είναι μια σημαντική προσθήκη για την ομάδα που θα βοηθήσει στο να προχωρήσουν και οι μεταγραφές.

Η διοίκηση πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του. Βοηθός του θα είναι ο μέχρι πρότινος προπονητής Γκεοργκι Λαπιασβιλη μιας και αντιμετωπίζει ακόμα ένα θέμα με την ομοσπονδία της χώρας του και αφορά γραφειοκρατικό θέμα.

Ένα πρόβλημα που τον στερεί να κάτσει στον πάγκο την δεδομένη στιγμή αλλά θα παραμείνει στην οικογένεια του Αγροτικού Αστέρα, με ανοιχτό το ενδεχόμενο να έρθει και γυμναστής στην ομάδα.

Όλα αυτά θα τεθούν σήμερα στο τραπέζι της διοίκησης και χωρίς να χαθεί άλλο πολύτιμος χρόνος για την ομάδα ώστε να φανεί όπως είχαν σχεδιάσει για την νέα χρονιά πανέτοιμη σε όλα τα επίπεδα, οργανωτικά και αγωνιστικά.

Λίγα λόγια για το προφίλ του Χρήστου Ζαρογιάννη ως πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής πριν ασχοληθεί σαν προπονητής.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ

Β' ΕΘΝΙΚΗ -ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ, Γ ΕΘΝΙΚΗ: ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ, ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ -ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ -ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ, ΑΣ ΛΕΥΚΑΔΙΑ -ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ -ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ -ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, NATIONAL TEAM SELECTED FOR TOURNAMENT IN BULGARIA, ORGANIZING AUTHORITY PANHELLENIC ASSOCIATION OF PAID FOOTBALL PLAYERS (PSAP), ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΠΣΑΠ ΓΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ

Κάτοχος UEFA Α
2022-2023: Προπονητής στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Άνοδος στην Γ' εθνική), 2021-2022: Προπονητής Κ20 ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ, -2020-2021:Προπονητής στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, Γ' εθνική, 2019-2020: Προπονητής στη Θύελλα Σταυρού, Α1, -2018-2019: Προπονητής στη Θύελλα Σταυρού, Β και άνοδος στην Α1 -2017-2020: Ιδρυτής και προπονητής στην ακαδημία Ajax Ημαθίας -2014-2015: Προπονητής U12 στην ακαδημία Enjoy στη Νάουσα -2013-2014: Προπονητής U10 στην ακαδημία Ένωση Αποστόλου Παύλου.

Η διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα των καλωσορίζει και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του