Ο Ηρακλής προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ εναντίον της SL2

Ακόμη ένα επεισόδιο στην κόντρα του Ηρακλή με τη Super League 2.

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος έχει δώσει 30 ημέρες προθεσμία στον Γηραιό να αποσύρει την προσφυγή του στα πολιτικά δικαστήρια για την υπόθεση Μάρα, απαγορεύοντας του παράλληλα τις μεταγραφές, με ορατό τον κίνδυνο αποβολής.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν χαρακτηρίσει παράνομη τη συγκεκριμένη απόφαση, αφού το Δ.Σ. ομόφωνα στις 12/7 είχε αναβάλει για τις 7 Αυγούστου τη συζήτηση επί του θέματος και προσέφυγαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ κατά της απόφασης της SL2, ενώ έκαναν καταγγελία κατά του προέδρου της, Πέτρου Μαρτσούκου.

Όπως ισχυρίζονται οι κυανόλευκοι: «Η απόφαση να φέρει το θέμα αυτό για συζήτηση στη συνεδρίαση του Δ.Σ. είναι πέρα από κάθε δίκαιο και ηθική, δεδομένου ότι είναι μη νόμιμη και εντελώς παράνομη και αντίκειται στις ρητές διατάξεις του καταστατικού και των κανονισμών του Αστικού Κώδικα. Μια απόφαση την οποία έλαβε το Δ.Σ. της λίγκας μπορεί να ανακληθεί και τροποποιηθεί μόνο με απόφαση αυτού, δηλαδή του ΔΣ. Ο πρόεδρος από μόνος του δεν έχει καμία τέτοια αρμοδιότητα και δεν του χορηγεί καμία διάταξη νόμιμο δικαίωμα και εξουσιοδότηση για να προχωρήσει στην απόφαση αυτή, ώστε να μη σέβεται την απόφαση του Δ.Σ. και να ανακαλεί την απόφαση αυτού».

filathlos.gr