ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ονειρεμένο ντεμπούτο για Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι - "Buzzer beater" με φαουλάρα! (video)

Ο Λιονέλ Μέσι είναι ένας παίκτης φαινόμενο στην ιστορία του ποδοσφαίρου και το αποδεικνύει σε οποιαδήποτε ομάδα κι αν αγωνίζεται.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου έδειξε την τεράστια κλάση του με ακόμη μία διαφορετική φανέλα, αυτή της Ίντερ Μαϊάμι, με τον 35χρονο σούπερ σταρ να κάνει το ντεμπούτο του με την ομάδα του MLS και να της χαρίζει τη νίκη με εκπληκτικό τρόπο.

Συγκεκριμένα, ο "Pulga" πέρασε αλλαγή στο 54ο λεπτό, στην αναμέτρηση με την Κρους Αζούλ για το Leagues Cup και με το σκορ στο 1-1 στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων έβαλε τη "σφραγίδα" του.

Έστησε τη μπάλα λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή των Μεξικανών σε φάουλ που είχε κερδίσει η ομάδα του και με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ με το μαγικό αριστερό πόδι του την έστειλε στον δεξί παραθυράκι του αντίπαλου κίπερ, για να "γράψει" το 2-1 μέσα σε αποθέωση και να αρχίσει φανταστικά τη θητεία του στην Ίντερ Μαϊάμι και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Σημειώνεται πως η Ίντερ Μαϊάμι είχε ανοίξει το σκορ στο 44' με τον Τέιλορ και ισοφαρίστηκε προσωρινά στο 65' από τον Αντούνα, σε ένα ματς όπου έκανε ντεμπούτο με την ομάδα του MLS και ο Σέρχιο Μπουσκέτς, μπαίνοντας αλλαγή στο 54ο λεπτό όπως και ο Μέσι.

filathlos.gr