ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Απόφαση-«βόμβα» για την υπόθεση των στημένων αγώνων!

Μία απόφαση-«βόμβα» του προέδρου της Επιτροπής Δεοντολογίας και προέδρου Εφετών, Χαράλαμπου Κωτουλόπουλου, ίσως φέρει εξελίξεις στο θέμα των στημένων αγώνων στη Super League 2.

Με απόφασή του ανασύρονται απ’ το αρχείο όλες οι υποθέσεις των δεκάδων υπόπτων ματς που είχε στείλει η Sport Radar κι είχαν αρχειοθετηθεί, ελλείψει στοιχείων, για να επανεξεταστούν.

Ο πρόεδρος Εφετών, Χαράλαμπος Κωτουλόπουλος, ζήτησε απ’ τον ποδοσφαιρικό και αθλητικό εισαγγελέα, Κώστα Σπυρόπουλο, αντίγραφα απ’ τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες, που αφορούν την πολύμηνη καταγραφή του κυκλώματος παράνομου στοιχηματισμού, για το οποίο διενεργείται έρευνα μετά από στοιχεία της Ιντερπόλ για να γίνει σύγκριση με τα στοιχεία των αρχειοθετημένων φακέλων.

Επίσης, ζήτησε στοιχεία από ανοίγματα τραπεζικών λογαριασμών, καθώς κι όλα τα στοιχεία απ’ την έφοδο της οικονομικής αστυνομίας σε σπίτια και γραφεία εμπλεκομένων στο κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού, που έχουν μεταφερθεί στη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών για έρευνα και ταυτοποίηση.

Πηγή: filathlos.gr