ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κλείνει την… κάνουλα η ΕΡΤ για τη Super League 2!

Ζοφερό το μέλλον για τη Super League 2, με έναν από τους βασικούς χρηματοδότες της Λίγκας, την κρατική τηλεόραση, να της... γυρίζει την πλάτη.

Αιτία φυσικά το σκάνδαλο του παράνομου στοιχηματισμού που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες, με τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία στο επίκεντρο, αφού φέρονται να εμπλέκονται πολλοί πρόεδροι ΠΑΕ της κατηγορίας, με πλήθος αγώνων να βρίσκονται στο μικροσκόπιο των Αρχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΡΤ αποφάσισε να μη δώσει ούτε ευρώ στη Super League 2 για την επόμενη σεζόν. Μέχρι τουλάχιστον να ξεκαθαρίσει το τοπίο με το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει. Υπενθυμίζεται, εξάλλου, ότι η κρατική τηλεόραση έχει αναστείλει και την τελευταία δόση στη Λίγκα, ύψους 600.000 ευρώ για τον ίδιο λόγο.

Είναι προφανές ότι πλέον δημιουργείται τεράστιο πρόβλημα για τη Λίγκα και τις ομάδες της κατηγορίας που θα πρέπει να ψάξουν έσοδα από άλλες πηγές, κάτι όμως που μόνο εύκολο δεν είναι. Όλα αυτά ενώ ο συνεταιρισμός συνεδριάζει αυτή την ώρα, με όλες τις τελευταίες εξελίξεις φυσικά να βρίσκονται στο επίκεντρο και την αγωνία στο... κόκκινο, καθώς κανείς δεν ξέρει το τι μέλλει γενέσθαι.