"Βόμβα" στη Superleague 2!!!

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη Superleague 2, η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο της Διεθνούς Οργάνωσης Εγκληματολογικής Αστυνομίας (Interpol).

Σε συνεργασία με τις ελληνικές αρχές, η Interpol έκανε ταυτόχρονη έφοδο σε παράγοντες της Superleague 2 στο πλαίσιο επιχείρησης για την πάταξη του κυκλώματος παράνομου στοιχηματισμού, όπως σημειώνει η “Live Sport”.

Πρόκειται για μία επιχείρηση που ετοιμαζόταν εδώ και μήνες, ώστε να χτυπηθεί το παράνομο στοίχημα σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Μεταξύ των εμπλεκομένων χωρών ήταν και η Ελλάδα, ενώ η αρχή είχε γίνει στην Αυστρία. Στο πλαίσιο της δικαστικής συνδρομής πραγματοποιήθηκε συνάντηση εισαγγελέων πέντε χωρών (Ελλάδα, Σουηδία, Σλοβενία, Σλοβακία, Τσεχία).

Το “ντου” της Interpol έγινε όχι μόνο σε παράγοντες της κατηγορίας, αλλά και “χρηματοδότες” με βάση στοιχεία που έχουν συλλέξει οι Αρχές. Ακόμη σε γραφεία ή και σε σπίτια κατά περιπτώσεις, έχοντας κατασχεθεί κινητά τηλέφωνα και λάπτοπ. , ενώ ακολούθησαν και οι σχετικές ανακρίσεις.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με κάποιες πηγές, ορισμένοι απ' όσους έχουν προσαχθεί δεν ήταν θεσμικοί παράγοντες, δηλαδή δεν βρίσκονταν στο Δ.Σ. ΠΑΕ της SL 2, ενώ άλλοι χρηματοδοτούσαν δίχως να έχουν μετοχές.

metrosport.gr