ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Η δικαίωση Τουτζάρη και το άρωμα... Νάουσας στην άνοδο της Κηφισιάς!

Την άνοδό της στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου, πανηγύρισε για πρώτη φορά στην ιστορίας της η Κηφισιά, η οποία μία αγωνιστική πριν το φινάλε, κατέκτησε το πρωτάθλημα στο νότιο όμιλο της SL2.

Ο τίτλος του "αρχιτέκτονα" της φετινής εντυπωσιακής πορείας για την ομάδα της Αττικής, μπορεί κάλλιστα να δοθεί στον Γιώργο Τουτζάρη, ο οποίος ανέλαβε τον φετινό σχεδιασμό για τον σύλλογο των νοτίων προαστίων και τον έφερε εις πέρας με μεγάλη επιτυχία.

Ο έμπειρος Ναουσαίος παράγοντας, μετά από μια πολυετή παρουσία σε Βέροια, Άρη, Λίρς (Βέλγιο) και Εργοτέλη, ανέλαβε το πόστο του γενικού διευθυντή στην Κηφισιά και κατάφερε να χτίσει μαζί με τους υπόλοιπους συνεργάτες του, μια πολύ δυνατή ομάδα που πρωταγωνίστησε στο φετινό πρωτάθλημα και κατέκτησε δίκαια τον τίτλο στο νότιο όμιλο.

Η άνοδος της ομάδας της Αττικής, αποτελεί σίγουρα μια προσωπική δικαίωση για τον Γιώργο Τουτζάρη, ενώ είχε και επιπλέον Ναουσαίικο... άρωμα, αφού βασικό στέλεχος της Κηφισιάς ήταν φέτος και ο 23χρονος Ημαθιώτης αμυντικός Νίκος Πέιος, που ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΦΑΣ Νάουσα.