ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ο Βεροιώτης δημοσιογράφος της Αυστραλίας για τον πρώτο Έλληνα προπονητή στην Premier League

Ο Βεροιώτης στην καταγωγή δημοσιογράφος Ηλίας Ντωνούδης, από την μακρινή Μελβούρνη της Αυστραλίας όπου διαμένει, γράφει για το νέο προπονητή της Τότεναμ,  Άγγελο Ποστέκογλου, που έγινε ο πρώτος Έλληνας προπονητής στην Premier League! 

Αναλυτικά αναφέρει:

Ο πιτσιρικάς με το Νο24, λίγο πριν αναχωρήσει από τον Πειραιά για Αυστραλία…… Το 24, σαν νούμερο πάντα, είχε τα πάνω και τα κάτω του…… Και ο πιτσιρικάς έκανε τα δικά του «πάνω/κάτω» με στόχο και όνειρο να φτάσει εκεί που ήθελε…….. •Στο σχολείο, από τους καλύτερους! •Στο ποδόσφαιρο, το ίδιο, με τον μπαμπά να του υπενθυμίζει φωνάζοντας: «η μπάλα κάτω, η μπάλα κάτω, η μπάλα κάτω”

Τα χρόνια περνούσαν και το Νο24, άρχισε να χάνει το…….’ύψος’, του, ενώ ο πιτσιρικάς σε αντίθετη πορεία….’Ψήλωνε’ σε μπόι…..! Και έφτασε τόσο ψηλά που κατάφερε να αγκαλιάσει το Νο1, το νούμερο που είχε βάλει στόχο, όταν ξεμπάρκαρε στο Πορτ Μέλμπουρν. Δεν ξέρω αν έχει κρατήσει ενθύμιο το «24». Ίσως ναι, ίσως όχι…..

Θα τον ρωτήσω όταν συναντηθούμε και του θυμίσω πως ξεκίνησαν όλα, όταν πριν χρόνιααα πολλά η αδελφή του με παρακάλεσε…..: «Ηλία, ο αδελφός μου παίζει ποδόσφαιρο, μπορείς να γράψεις κάτι και να βάλεις και μια φωτογραφία του στην εφημερίδα;

Από τότε, δεν σταμάτησα να βάζω φωτογραφίες και να γράφω για τον πιτσιρικά, τον έφηβο, τον κάπταιν, τον κόουτς, τον πρωταθλητή και πολυνίκη τριών ηπείρων……! Τον «μάγο» που κατάφερε να πετύχει το….ακατόρθωτο! Να ανέβει από το Νο24, στο…Νο1.

Στη φωτογραφία ο νέος τεχνικός της TOTTENHAM, Ευάγγελος Ποστέκογλου.