Διαγόρας Ρόδου: "Μήνυση και δίωξη κατά του διαιτητή Μελτζανίδη"

Η Π.Α.Ε. Διαγόρας καταθέτει μήνυση κατά του Ημαθιώτη διαιτητή Μελτζανίδη, ζητά την ποινική δίωξη του και τον κατηγορεί για αλλοίωση αποτελέσματος, στο εκτός έδρας ματς της 28ης αγωνιστικής με τον Μακεδονικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

"Δυστυχως οι φόβοι των γιατρών της ομαδας μας και του νοσοκομείου της θεσσαλονικης επαληθεύτηκαν!!!Σήμερα χειρουργείται στο μετροπολιταν ο ποδοσφαιριστής μας ADESHINA GATA με ολικό κάταγμα περόνης ποδοκνημικής!!! από τον γιατρό του Αστέρα Τρίπολης κ Καρακίτσιο ΣΤΕΡΓΙΟ διότι ο ποδοσφαιριστής μας ανήκει στο δυναμικό του,και αγωνίζεται δανεικός σε εμας !!Θα παραμείνει εκτός αγωνιστικών χωρών για 3 μήνες!

Ο ποδοσφαιριστής μας STAMENKOVIC BOGDAN μετά από εξετάσεις στην Θεσσαλονίκη κ Αθήνα διαπιστώθηκε ότι έχει τραυματισμό από άμεση πλήξη στην επιγονατίδα , θα ακολουθήσει θεραπεία και θα παραμένει εκτός δράσης 2 εβδομάδες! Τους ευχόμαστε Περαστικα και γρηγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χωρους! Θελουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια την διοίκηση της ΠΑΕ Αστέρα Τρίπολης για την άμεση κοινητοποιση της! Ο Γιατρος της ομάδας μας κ.Νικολας Άντερσεν και ο κ.Τασος Κατσικας φυσιοθεραπευτής ευχαριστούν τον κ.Γιαννουλη που διετέλεσε χρέη ιατρού και τον κ.Μάκρη Κωνσταντίνο ορθοπεδικό του Ιατρικού Νοσοκομείου Παπαγεωργιου Θεσσαλονίκης , για την ανταπόκριση και τις ενέργειές του, ώστε να υποβληθεί άμεσα σε εξετάσεις.

Επίσης ενημερώνουμε τον φίλαθλο κόσμο πως το νομικό επιτελείο της ομάδας μας με επικεφαλής τον ποινικολόγο ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ ΧΡΗΣΤΟ θα καταθέσει μήνυση εντός των επόμενων ωρών κατά του ανεκδιήγητου ΜΕΛΤΖΑΝΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟ για εξύβριση προς τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ τον Αντιπρόεδρο ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟ τον Γενικό αρχηγό ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΠΥΡΟ τον τεχνικό διευθυντή ΠΡΟΒΑΤΙΔΗ ΣΤΑΘΗ και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας GATA ADESHINA ΜΑΓΚΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ και θα ζητήσει την ποινική δίωξη όπως και κατά παντός συνεργού η αυτουργού για απάτη με σκοπο την αλλοίωση αποτελέσματος"