ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Στο 90’ κατέβαλε την αντίσταση του Απόλλωνα Πόντου η ΑΕΛ!

Η ΑΕΛ έκαμψε στο τέλος την αντίσταση του Απόλλωνα Πόντου (1-0), ο οποίος πάντως παραμένει για την ώρα εκτός επικίνδυνης ζώνης.

Μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον είχε στο παιχνίδι στο Αλκαζάρ, με τον Απόλλωνα Πόντου που μάχεται για τη σωτηρία να μην φεύγει ωστόσο με τον βαθμό από τη Λάρισα παρότι τον κρατούσε ως το 90'. Σε εκείνο το λεπτό ο Τσιριγώτης σκόραρε και η ΑΕΛ πήρε τη νίκη με 1-0, με τον Απόλλωνα Πόντου ωστόσο να παραμένει για την ώρα πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού, έχοντας πάντως να κάνει και το ρεπό του στη μία από τις δύο τελευταίες αγωνιστικές του Βορείου Ομίλου της Super League 2.

Ο Απόλλων Πόντου είχε δύο τελικές στο πρώτο μέρος με τον Νάσερ στο 12' και τον Ντοναλντόνι στο 30' που δεν βρήκαν στόχο, ενώ από την πλευρά της η ΑΕΛ έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία στο τέλος του πρώτου μέρους όταν ο Μαυριάς δεν μπόρεσε να νικήσει τον Πίτκα και στο ριμπάουντ ο Πεντρόσο δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο δεύτερο μέρος έχοντας τρεις τελικές μέσα σε διάστημα τεσσάρων λεπτών με μεγαλύτερη ευκαιρία αυτή του Αντράντα στο 51' με τον Πίτκα να κρατάει ανέπαφη την εστία του. Η ΑΕΛ συνέχιζε να είναι καλύτερη και να πιέζει έχοντας ακόμα μια ευκαιρία με τον Μιλτιάδη στο 77' όπου έσωσε ξανά ο Πίτκας. Ο γκολκίπερ του Απόλλωνα Πόντου ωστόσο δεν μπορούσε να αντιδράσει στο 90' όταν ο Τσιριγώτης με κεφαλιά βρήκε δίχτυα για το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

ΑΕΛ: Σουλούκος, Καλουτσικίδης (93' Θ. Παπαγεωργίου), Κοσσονού, Μαξιμένκο, Ηλιάδης, Κ. Παπαγεωργίου (58' Μιλτιάδης), Αντράντα (58' Θωμαΐδης), Πλέγας, Μαυρίας (67' Νικολιάς), Πεντρόσο, Τσιριγώτης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ: Πίτκας, Μουμίν, Καλαϊτζίδης, Ντοναλντόνι (78' Μπελεβώνης), Αμπουντού, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Τσαγκαλίδης, Μέτγκενμπεργκ, Ντιαλόσι, Εσαλό (81' Αραβίδης).

filathlos.gr