ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Γιορτή χωρίς νικητή στις Σέρρες

Παιχνίδι με μεγάλο συμβολισμό ήταν το σημερινό για τον Πανσερραϊκό που γιόρταζε την άνοδό του στη Super League μετά από 12 χρόνια. 

Σε μία ημέρα γιορτής για την πόλη των Σερρών, ο ΠΑΟΚ Β αν και ανώτερος δεν κατάφερε να φύγει νικητής με το 0-0 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων. 

Βέβαια, το παιχνίδι από βαθμολογικής άποψης δεν είχε το παραμικρό ενδιαφέρον, ωστόσο, ο αγώνας κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο είχε φάσεις με τον Δικέφαλο στις καθυστερήσεις του αγώνα να χάνει μεγάλη ευκαιρία για να φύγει με το διπλό της νίκης με τον Τασιούρα να έχει δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι, παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές στη βασική τους ενδεκάδα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν μόλις η πρώτη εντός έδρας ισοπαλία για την ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη. 

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ήταν η στιγμή της αλλαγής του Παπάζογλου με τον αρχηγό των «Λιονταριών» με δάκρια στα μάτια να αποχωρεί από την ενεργό δράση.

To φινάλε του αγώνα βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν, ενώ έγινε και η απονομή του τροπαίου από τον πρόεδρο της SL2, Πέτρο Μαρτσούκο στους πρωταθλητές.

Οι συνθέσεις: 

Πανσερραϊκός (Δερμιτζάκης): Κατσίκας, Ζέρης (81′ Δεληγιαννίδης), Παπάζογλου (59′ Λυμπεράκης), Καρασαλίδης, Πεταυράκης, Θυμιάνης (70′ Στάικος), Κολομπίνο, Στίνα, Μούργος (81′ Κανίς), Μπαΐροβιτς, Κατσαντώνης (70′ Σαΐντ).

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Μοναστηρλής, Σπυράκος, Τασιούρας (84′ Σελιμάι), Ουεντραόγκο, Κωττάς, Γιάξης, Γρόσδης, Δαρέλας (65′ Σπυρίδης), Χατζηστραβός (77′ Κιτσάκης), Μελετίδης, Γκορντεζιάνι (84′ Πανίδης).

πηγή: filathlos.gr