ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Διετής αποκλεισμός σε δύο παίκτες ομάδας της Super League 2 για στοιχηματισμό!

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ τιμώρησε με διετή αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο δύο παίκτες του Ηρακλή Λάρισας, επειδή ο πατέρας κι ο αδερφός τους έπαιξαν στοιχήματα 10 και 5 ευρώ αντίστοιχα!

Όπως αποκαλύπτει αθλητική εφημερίδα, ο επίμαχος αγώνας αφορά στα περσινά μπαράζ ανόδου από τη Γ' Εθνική. Συγκεκριμένα την αναμέτρηση Ηρακλής Λάρισας-Αγροτικός Αστέρας (1-3), που διεξήχθη στις 5 Ιουνίου του 2022, μεταξύ των τότε αδιάφορων γηπεδούχων και των φιλοξενούμενων, που αγωνιστικά είχαν πάρει την άνοδο. 

Η Επιτροπή Δεοντολογίας τιμώρησε τους Λευτέρη Μπάμη και Ιωάννη Χρηστίδη της θεσσαλικής ομάδας με διετή αποκλεισμό και με αναστολή κατά το ήμισυ. Ο λόγος, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, είναι ότι ο πατέρας του πρώτου στοιχημάτισε από τον λογαριασμό του γιου του 10 ευρώ κι ο αδερφός του δεύτερου 5 ευρώ. 

Ο Μπάμης έπαιξε ως το 51', ενώ το φερόμενο στοίχημα παίχτηκε στην ανάπαυλα. Ο πατέρα του Μπάμη έχει ανοίξει έναν λογαριασμό για να παίζει ο ίδιος, όπως υποστηρίζει, έναν χρόνο πριν τον επίδικο αγώνα. Η Επιτροπή Δεοντολογίας δέχτηκε ότι το στοίχημα παίχτηκε από τον πατέρα, αφού ο Μπάμης αγωνιζόταν, αλλά θεώρησε πως βρισκόταν σε συνεννόηση με τον γιο. 

Ο Χρηστίδης μπήκε στο 51' αντί του Μπάμη και το στοίχημα παίχτηκε επίσης κατά την ανάπαυλα, από τον αδερφό του.

πηγή: filathlos.gr